Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE!!! Până unde se poate ajunge?! O tânără și-a tăiat degetul mic de la mână și îl poartă pe post de pandantiv, la gât: "Mi s-a părut foarte drăguţ"

O domnişoară care se ocupă cu piercingul a luat decizia de a-şi tăia degetul mic de la o mână, anul trecut de Valentine's Day, pentru că i se părea că arată mai frumos. Şi nu s-a oprit aici. Filmul nebuniei a mers mai departe.

Torz Reynolds, domnişoară care se ocupă cu piercingul a luat decizia de a-şi tăia degetul mic de la o mână, anul trecut de Valentine's Day, pentru că i se părea că arată mai frumos. Şi nu s-a oprit aici. Filmul nebuniei a mers mai departe.

L-a băgat la congelat, pentru 365 de zile, după care l-a scos şi l-a introdus într-o sticluţă plină cu alcool, scrie metro.co.uk. A prins un lănţişor de el şi, acum, îşi doreşte să-l poarte la gât pe post de pandantiv.

"Mi s-a părut foarte drăguţ. M-am tot gândit la decziai asta şi, până la urmă, am făcut. Dar nu am vrut să îl arunc, aşa că l-am transformat într-o bijuterie", a declarat tânăra.

De ce oamenii sunt încă loiali posturilor de Radio... Descoperire bizară! O femeie a găsit acest ou ciudat, în grădina casei, în timp ce se plimba. Când s-a apropiat și a văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x