Antena Căutare

„Îmi voi salva prietenul indiferent de preț, voi plăti să inventeze leacul”! Un puști de șase ani este astăzi aplaudat în toată lumea pentru gestul său!

Uneori,o prietenie puternică valorează mai mult decât orice și este foarte greu de desfăcut. Dar ce se întâmplă atunci când cel mai bun prieten al tău riscă să își piardă viața? Până unde ești dispus să mergi ca să îl ajuți?

Uneori,o prietenie puternică valorează mai mult decât orice și este foarte greu de desfăcut. Dar ce se întâmplă atunci când cel mai bun prieten al tău riscă să își piardă viața? Până unde ești dispus să mergi ca să îl ajuți?

Dylan Siegel a aflat la vârsta de 6 ani că cel mai bun prieten al său suferă de o boală rară la ficat. Atunci a decis să facă tot posibilul ca să îi salveze viața lui Jonah. S-a apucat să scrie o carte, pe care apoi să o poată vinde pentru a strange bani.

„Prietenia noastră este la fel de grozavă precum ciocolata!”

Dylan a început să vândă copii ale cărții cu 20 de dolari. Până în prezent a reușit să vândă 25.000 de exemplare în toată lumea.

În lume există 500 de copii cu o astfel de afecțiune. Toți banii adunați strânși din vânzarea cărții sunt direcționați către un laborator de cercetare ce se ocupă cu descoperirea unui tratament pentru această boală. Astfel, Dylan face tot posibilul ca să își salveze prietenul, chiar dacă în prezent nu există niciun leac.

Au trecut trei ani de când băiatul a pornit această campanie și a reușit să strângă mai bine de un milion de dolari.

„Sunt atât de fericit că mi-am atins scopul cu suma de un milion de dolari pentru salvarea prietenului meu. Și mă bucur că alți copii din întreaga lume s-au inspirat din povestea mea. Voi continua să strâng bani până când boala prietenului meu este vindecată pentru totdeauna.” (Dylan, 9 ani)

Somnul s-a aşternut peste un sat întreg! Locuitorii se prăbuşesc la pământ şi se trezesc peste ŞASE zile! Medicii sunt U... A scris ISTORIE pentru medicina din întreaga LUME! O ROMÂNCĂ de excepție, aplaudată de medici de pretutindeni! „Am fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x