Antena Căutare

În avion, în timpul zborului, un pasager a îngheţat de spaimă când s-a uitat pe fereastră: "Nu am mai văzut așa ceva de 25 de ani"

Din cauza unui incident înfricoşător, pasagerii unei companii aeriene din Canada au avut parte de o cursă pe care nu o vor uita niciodată.

Din cauza unui incident înfricoşător, pasagerii unei companii aeriene din Canada au avut parte de o cursă pe care nu o vor uita niciodată.

În timp ce se uita pe fereastră, unul dintre cei aflaţi la bord a auzit un zgomot puternic şi şi-a dat seama că ceva nu era în regulă. Bărbatul a încercat să îşi păstreze calmul şi s-a dus imediat la stewardese.

"La jumătatea zborului, am auzit o pocnitură și m-am uitat pe fereastră. Un șurub a zburat din lateral și a găurit panoul exterior. Oamenii din jurul meu au auzit și ei și păreau nervoși că nu găseau sursa sunetului. M-am ridicat ușor și am mers la însoțitorul de zbor în liniște și i-am spus ce s-a întâmplat, apoi a venit pilotul. El a spus că va fi bine și vom ateriza în curând. Odată ce am aterizat și oamenii au terminat de făcut poze, pilotul a vorbit cu mine o vreme. A spus că nu a mai văzut așa ceva de 25 de ani", a povestit bărbatul pe o reţea socială, potrivit spynews.ro.

Din fericire, avionul a aterizat cu succes şi niciun pasager nu a fost pus în pericol din cauza defecţiunii.

NEMURITORUL! A fost lovit de TREI MAȘINI și a scăpat cu viață! VIDEOCLIPUL E VIRAL... „Te TRANSFORMĂ până când nici rudele nu te vor recunoaște”! FOTO ȘOCANT cu victimele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x