INCREDIBIL, dar adevărat! 57.000 de euro și nimeni nu vrea să fie bonă pentru acest copil. Motivul este șocant

 
+2 click pentru
galerie

O familie bogată caută o bonă, fiind dispusă să plătească o sumă substanțială pentru candidata sau candidatul potrivit. Există totuși o condiție mai puțin obișnuită!

Persoana aleasă va primi suma de 50.000 de lire sterline pe an (57.000 euro) pentru a avea grijă de doi copii, cu vârste de cinci și, respectiv, de șapte ani, și a trăi alături de familie pe o "veche proprietate minunată, spațioasă, cu priveliști spectaculoase", din Scottish Borders (Scoția).

Oferta pare una de vis, cu o singură mențiune: se crede că locuința ar fi bântuită.

"Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani", povestește mama copiilor în anunțul de angajare postat pe site-ul Childcare.co.uk. "Ni s-a spus că ar fi 'bântuită´ atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat casa", a adăugat ea.

"Cinci bone au părăsit postul în ultimul an, fiecare menționând drept motiv întâmplările supranaturale, cum ar fi zgomotele ciudate, sticlele sparte și mobilierul care se mișcă", a explicat ea.

A filmat cum intră fantoma în casă! Un tânăr a suprins momentul în care spiritul își face de cap la el în locuință! (VIDEO)

"Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută", a declarat aceasta, potrivit Agerpres.

"Familia ne-a asigurat că nici o persoană care a lucrat la ei nu a pățit nimic, dar a avertizat că bona trebuie să aibă o personalitate puternică", a declarat Richard Conway, directorul de Childcare.co.uk.

Momente terifiante pentru gardieni! Fantoma unui bărbat a trecut direct prin geam! Totul a fost filmat! (VIDEO)

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe