INCREDIBIL! O fetiţă a fost salvată de la viol de câţiva lei. Ce s-a întâmplat cu ea după aceea este de-a dreptul înduioşător

 

O fetiţă de 12 ani care era bătută şi forţată să se mărite a fost salvată de lei. După ce i-au pus pe fugă pe oameni, aceştia au păzit-o până au venit autorităţile.

Un caz înduioşător s-a petrecut în Etiopia. O fetiţă, care era dată dispărută cu o săptămână înainte de incident, a fost luată de şapte bărbaţi care au vrut să o forţeze să se mărite cu unul dintre ei. 
A fost bătută în repetate rânduri înainte să fie găsită de lei
"Au păzit-o până am ajuns noi, aproximativ jumătate de zi. Când ne-au văzut, au plecat pur şi simplu în pădure fără să ne atace. Dacă leii nu ar fi salvat-o, ar fi ieşit foarte rău pentru fetiţă. De cele mai multe ori, fetiţele care sunt răpite sunt bătute şi violate pentru a fi forţate să se mărite", au spus autorităţile etiopiene.
Experţii în animale sălbatice spun că este posibil ca leii să nu o fi atacat pe fetiţă pentru că aceata a plâns foarte tare din cauza şocului.
"Plânsul unui copil este asemănător cu cel al unui pui de leu. Se poate ca leii să o fi confundat cu un puiuţ care îşi căuta mama şi au protejat-o. Dacă s-ar fi oprit din plâns, situaţia ar fi putut să fie tragică".
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti