Antena Căutare

Înduioșător până la lacrimi: A primit cadou un tocător de lemn și a fost mulțumit! Ce a urmat pentru copilul sărac te va lăsa FĂRĂ CUVINTE!

O lecție de iubire și una de viață, pentru copii, dar mai ales pentru părinți. Un moment uman petrecut undeva, într-un mic orășel din Argentina.

O lecție de iubire și una de viață, pentru copii, dar mai ales pentru părinți. Un moment uman petrecut undeva, într-un mic orășel din Argentina.

O poveste care te lasă cu ochii în lacrimi, iubindu-l din inimă pe băiețelul atât de cald și de firesc atunci când primește cadou de ziua lui , împachetat frumos, un tocător de lemn.

Are visele lui, a sperat că se vor îndeplini dar știe că familia sa nu are bani pentru a le transforma în realitate și e conștient, chiar dacă are numai 10 ani, că nemulțumirea sa va răni și mai mult sufletele celor dragi, care fac tot posibilul ca să-i fie cât mai bine. Își sărută mama și spune că de abia așteaptă să îl încerce, scrie jurnalul.ro.

Surpriza care urmează acestui moment îi umple inima de bucurie și ochii de lacrimi... Priviți, lăcrimați, dați mai departe și încercați să redeveniți oameni, nu cumpărători!

Vezi clipul care îți va smulge un zâmbet AICI!

ARTE MARȚIALE cum nu ai văzut în viața ta! Uite ce poate face acest om! Sfidează MOARTEA la propriu!... „Te lasă fără sânge”! Cel mai MORTAL joc pentru consolă poate ucide utilizatorii LA PROPRIU!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x