Antena Căutare

Internetul s-a îndrăgostit de tânăra aceasta cu forme sexy, dar nimeni n-a văzut detaliul ce a dat-o de gol!

O tânără a făcut furori pe internet după ce a publicat o fotografie extrem de sexy, în care ea apare bucurându-se de mare, de plajă și de soare. Doar că un mic detaliu a scăpat tuturor!

O tânără a făcut furori pe internet după ce a publicat o fotografie extrem de sexy, în care ea apare bucurându-se de mare, de plajă și de soare. Doar că un mic detaliu a scăpat tuturor!

O cheamă Karina Irby, este dintr-un oraș Australian și la 27 de ani are un corp superb, la care visează oricine. Cu forme voluptoase, fata atrage privirile tuturor ori de câte ori îmbracă un costum de baie și apare pe plajă.

Așa cum ra de așteptat, imaginea a făcut furori pe internet, mai ales în rândul reprezentanților de sex masculin. Ceea ce mulți nu au observat este detaliul pe care tânăra l-a „ascuns” în poză.

Karina a publicat apoi o poză cu ea, similară, dar totuși atât de diferită. Scopul a fost acela de a demonstra internauților că nu tot ceea ce vedem pe internet este real, mai ales atunci când vine vorba de tinere cu corpuri perfecte.

Adelina Pestrițu a dat anunțul anului! „Cei doi sunt în burtică de zece săptămâni deja...”

A mărturisit că a umblat pe la umbre, a mai micșorat pe unde e cazul sau a înlăturat celulita și alte defecte.

Și toți au văzut care sunt diferențele dintre o fotografie normală și una editată cu migală. Tânăra a dorit astfel să tragă un semnal de alarmă și să dea tuturor o lecție că realitatea nu este mereu precum ceea ce vedem a fi perfect pe internet și că ar trebui să ne iubim așa cum suntem.

Scapă urgent de aceste plante dacă ții la armonia casei tale! Sunt adevărați vampiri energetici!... Este Lună plină și toată lumea este afectată! Urmează câteva zile extrem de dificile pentru multe dintre zodii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x