Antena Căutare

Invenţia care va schimba lumea! A fost găsită metoda prin care putem trăi până la 120 de ani

Cercetătorii ruşi au creat o pastilă care amână procesul de îmbătrânire şi ar putea permite oamenilor să trăiască până la 120 de ani.

Cercetătorii ruşi au creat o pastilă care amână procesul de îmbătrânire şi ar putea permite oamenilor să trăiască până la 120 de ani.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea de Stat din Moscova testează pe câini, peşti, şoareci şi şobolani o pastilă care conţine un nou tip de antioxidant, despre care spun că ar influenţa mitocondriile, componente ale celulelor responsabile cu producerea de energie şi care sunt implicate în procesul de îmbătrânire.

Potrivit lui Maxim Skulacev, în urma testelor pe animale, cercetătorii au observat că multe dintre bolile legate de îmbătrânire s-au dezvoltat mult mai încet. "Mitocondriile sunt implicate în producerea atacului de cord, în apariţia bolilor Alzheimer şi Parkinson", a spus Skulacev.

"Nu cred că vom reuşi să trăim până la 800 de ani. Cel mai probabil, vor apărea boli noi, să spunem boli tipice pentru persoanele în vârstă de 120 de ani. Aşa s-a întâmplat cu cancerul, care era o boală foarte rară în trecut, când oamenii mureau tineri", a adăugat Skulacev, potrivit mediafax.ro.

"Dacă se va dovedi că bolile se vor dezvolta mai încet, ideea noastră de a lupta contra îmbătrânirii prin intermediul mitocondriilor este corectă. Va fi posibil să amânăm bătrâneţea", a declarat Maxim Skulacev.

Dumnezeule, ce femei!!! Pentru ele, te-ai muta în JUNGLĂ! Irezistibil de sexy, și-au etalat formele mult prea apetisante... FOTO și VIDEO! O FANTOMĂ a alergat, în direct, la un meci de fotbal din Argentina! Se știe cine este! NU crezi? Dă click...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x