Antena Căutare

Își iubea enorm soțul, dar după un mariaj de 13 ani, acesta a murit. În timpul înmormântării femeia i-a aflat marele secret

După un mariaj de 13 ani, timp in care i s-a dedicat trup si suflet sotului sau, femeia avea sa afle un secret cumplit, care aproape a lasat-o incosntienta.

După un mariaj de 13 ani, timp în care i s-a dedicat trup și suflet soțului său, femeia avea să afle un secret cumplit, care aproape a lăsat-o inconștientă.

Anna Grahmson, în vârstă de 33 de ani, a descoperit șocată că cel cu care fusese căsătorită era propriul ei bunic. Chiar rudele au fost cele care i-au dat groaznica veste, la înmormântarea bărbatului.

La aflarea veștii, tânăra a fost șocată refuzat să creadă adevărul. De aceea, a intrat într-o depresie cumplită.

După ce s-a pus pe picioare, femeia a făcut cercetări și a aflat că fusese mințită. Ba mai mult, după câteva luni de la decesul soțului ei, aceasta a primit o scrisoare redactată de cel care-i fusese soț, în ultimii 13 ani.

Acesta îi mărturisea că știa adevărul de mai mulți ani, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă, scrie worldnewsdailyreport.com.

De asemenea, acesta i-a dezvăluit că le-a abandonat pe fiica sa și pe mătușa Annei, pe când el și mama fetelor își încercau norocul ca actori în Germania.

Sursa: kromania.ro

IMAGINI inedite! Fotografiile care au aprins imaginaţia internauţilor. Doar 40 de oameni din lume pot să facă asta. GALE... "Life of Pi" e o nimica toată! Tragica poveste a unei familii care a avut un leu drept animal de companie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x