Antena Căutare

Ispravă ”usturătoare”! Un băiețel și-a făcut puzzle din averea tatălui său! A rupt în bucățele mici bancnote în valoare de 6.500 de euro

Un băiețel de cinci ani din China a rupt în bucățele, spre marea supărare a familiei sale, bancnote în valoare de 50.000 de yuani, aproximativ 6.500 de euro, bani pe care tatăl său îi avea ascunși în casă.

Un băiețel de cinci ani din China a rupt în bucățele, spre marea supărare a familiei sale, bancnote în valoare de 50.000 de yuani, aproximativ 6.500 de euro, bani pe care tatăl său îi avea ascunși în casă.

Băiatul din localitatea Qingdao, din nord-estul Chinei, a găsit ascuns un teanc de bancnote de 100 de yuani cu chipul lui Mao Zedong și s-a jucat cu ele rupându-le în bucăți, în timp ce părinții săi nu erau acasă.

După ce a descoperit isprava fiului său, tatăl, identificat drept Gao, a declarat că a dus bancnotele la o bancă din apropierea casei pentru a-l ajuta, însă angajații i-au spus că trebuie să lipească bancnotele și pe urmă pot să i le schimbe cu altele noi.

Tatăl a încercat timp de două zile să reconstituie bancnotele, dar i s-a părut mult prea greu.

"Am încercat cu multă grijă vreo două zile, dar n-am putut să refac decât câteva. Unele au fost rupte în câteva bucăți, iar altele au fost făcute ferfeniță. Este mult prea greu", a mărturisit el.

Bărbatul, care este om de afaceri, a spus că banii erau un împrumut de la bancă.

De ele vei fugi unde vezi cu ochii! Femei geloase, în funcție de zodie: TOP 5!... Medicii și-au făcut cruce: ”E un adevărat miracol!” Un accident l-a băgat în comă. Profesoara sa l-a vizitat zilnic, făr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x