Antena Căutare

Îți mai amintești de Nikita de la Romană? Locuiește în Spania și s-a schimbat radical!

Ingredientul scandalurilor mondene de acum 10 ani, spaima Nikita a ”muțit” în Spania, unde nu mai face pe eroina, și-a găsit un camin bun, la Malaga, a început o nouă relație și își crește cele două fetițe ale sale

Ingredientul scandalurilor mondene de acum 10 ani, spaima Nikita a ”muțit” în Spania, unde nu mai face pe eroina, și-a găsit un camin bun, la Malaga, a început o nouă relație și își crește cele două fetițe ale sale.

Fosta ”femeia cu suflet de bărbat”, pe numele ei Mihaela Ispas, s-a întors la latura sa feminină și a adus pe lume, anul trecut, încă un copil. Ajunsă la 41 de ani, Nikita îi e dor intrigile ce i-au întreținut imaginea de dură până să plece din țară însă din pricină că este slabă de nerv și-a suspendat comunicarea prin intermediul rețelelor de socializare să nu fie tentată să facă vreo prostie, fapt ce i-ar dăuna în relația cu autoritățile, scrie Libertatea.

Pe Nikita a domolit-o și relația încordată pe care a avut-o cu ai săi conaționali în primii ani când a venit Spania. Asta din pricina faptului că i s-a dus vestea că este un fel de colaborator al autorităţilor în privinţa românilor din zona Malaga. ” Merită să trăiască decent, să nu fie nevoită să facă ce am făcut eu, lucruri de care mi-e ruşine. Copilul meu mare vorbeşte spaniolă şi nu-mi doresc să vină vreodată în România. Pentru asta lupt acum”, ne-a mărturisit Nikita în urmă cu ceva vreme.

Imagini cu Nikita puteți vedea AICI.

Gemenele îmbrățișate. Cum și-a salvat sora de la moarte la vârsta de trei luni!... Jackie Chan este greu de egalat! Maestrul în arte marțiale a spart 12 blocuri de ciment, dar nu oricum! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x