Antena Căutare

Iubirea unui suflet de copil a devenit viral pe internet: Ce i-a scris un băiețel de patru ani fetei pe care o place

Îl cheamă Bennet, are doar patru ani și a reușit să smulgă zâmbete unei lumi întregi cu scrisoarea sa de dragoste, adresată fetiței pe care el o place. Inocența sa și sentimentele frumoase au deternimat-o pe mama sa să accepte rugămintea băiețelului de a redacta câteva rânduri adresate "domnișoarei".

Îl cheamă Bennet, are doar patru ani și a reușit să smulgă zâmbete unei lumi întregi cu scrisoarea sa de dragoste, adresată fetiței pe care el o place.

Inocența sa și sentimentele frumoase au deternimat-o pe mama sa să accepte rugămintea băiețelului de a redacta câteva rânduri adresate "domnișoarei".

"Vrei sa vii la mine acasa? Hai sa ne jucam impreuna. Esti frumoasa ca un cal sau ca o buburuza. Nu sunt sigur care dintre ele. Ar trebui sa vii la mine si sa mancam branza. Te iubesc, iar aseara mi-a cazut un dinte. Vreau sa-ti arat un truc magic si sa te uiti la mine cum ma bat cu robotii", i-a transmis băiețelul, scrie The Independent.

Jennifer, mama lui Bennet, a publicat mesajul pe o rețea de socializare și a fost extrem de distribuit, strârnind zâmbete și .

EMOȚIONANT până la lacrimi! Ce au făcut doi români pentru acest om a șocat o lume întreagă! (VIDEO)... BOMBĂ cu ceas în iaurturile cu fructe! Nu vei mai mânca așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x