Antena Căutare

Iuliana Beregoi, la doar 12 ani, face milioane de vizualizări cu piesele lansate, iar acum participă la cel mai mare concurs de muzică din Rusia

La numai 12 ani, Iuliana Beregoi este cea mai tânără și mai senzațională vloggeriță. Frumusețea, carisma și sinceritatea ei au propulsat-o într-un timp foarte scurt printre cei mai cunoscuți și mai accesați vloggeri ai momentului. Are zeci de mii de fani care o adoră și o susțin.

La numai 12 ani, Iuliana Beregoi este cea mai tânără și mai senzațională vloggeriță. Frumusețea, carisma și sinceritatea ei au propulsat-o într-un timp foarte scurt printre cei mai cunoscuți și mai accesați vloggeri ai momentului. Are zeci de mii de fani care o adoră și o susțin.

Oricat de incredibil ar parea, pustoaica se filmeaza si isi monteaza singura filmuletele pe telefonul mobil. In doar cateva luni, si-a facut peste 200.000 de abonati, la propriul canal de Youtube, si a ajuns sa primeasca zilnic mii de mesaje de la fanii care pur si simplu o adora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe langa vlogging, insa, Iuliana si canta extraordinar. Single-ul "Vina Mea", o co-productie Mixton Music si Sis’N’Bro, a adunat peste 14 milioane de vizualizari, iar cea mai noua piesa, "Fac ce simt", are aproape 2 milioane de vizualizari, la doar o saptamana de la lansarea ei. O adevarata performanta, pentru cantareata din Republica Moldova.

Acum 3 saptamani, artista a sustinut propriul concert cu bilete, in fata a peste 400 de fani, in Bucuresti.

Mai nou, acest mic om, cu un talent de om mare, va participa si la cel mai mare concurs de muzica, din Rusia, unde are toate sansele sa-l castige.

"Am mari emotii, pentru astazi, dar sper sa ma descurc si sa dau tot ce e mai bun, din punct de vedere vocal si artistic.", spune Iuliana Beregoi.

Aici se află copacul de 2.300 de ani, ce sfidează timpul! Ți se taie respirația când vezi ce mare este!... Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îţi pictezi coşmarurile? Cineva a făcut-o! Ce a ieşit îţi va da fiori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x