Antena Căutare

La doar 14 ani, puștoaica și-a luat casă de 100.000 de dolari din banii câștigați chiar de ea! Până la majorat și-a mai luat încă două!

O puștoaică se poate lăuda că, la doar 14 ani, a strâns fabuloasa sumă de 100.000 de dolari, cu care își poate cumpăra o casă!

O puștoaică se poate lăuda că, la doar 14 ani, a strâns fabuloasa sumă de 100.000 de dolari, cu care își poate cumpăra o casă!

Este incredibila poveste a tinerei Willow Tufano.

Când avea doar 13 ani, tânăra excela la școală, dar din cauză că avea ADHD, părinții au decis că e mai bine ca fata să învețe casă. Willow a început să descopere, prin intermediul afacerii de familie, că îi plac afacerile.

Așa că s-a pus pe treabă și a început să facă bani din vânzarea obiectelor second hand, pe care oamenii nu le mai voiau.

Într-o zi a găsit o casă în valoare de 100.000 de dolari. Fiindcă piața imobiliară se prăbușise, locuința era vândută cu prețul de 16.000 de dolari.

Și, cu banii pe care-i avea din propria afacere de vândut obiecte second hand, puștoaica și-a luat casa. La 14 ani era deja mândra posesoare a unei locuințe de invidiat.

A făcut-o frumoasă și a închiriat-o. Ș fiindcă afacerile i-au mers trună, Willow și-a mai luat încă două case, până la majorat.

Și povestea ei de viață este un model pentru oameni din întreaga lume!

Doi tineri s-au pus pe cântat în metrou, dar reacția călătorilor este uluitoare! Vagonul s-a transformat imediat într-un... Erau la prima întâlnire când tânăra i-a arătat că este cheală! Reacția bărbatului este complet neașteptată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x