Antena Căutare

La doar șase ani, o fetiță are deja mai bine de 500.000 de fani doar pe Instagram! Cum arată copila de care s-a îndrăgostit întreaga planetă!

O fetiță de doar șase ani a reușit să devină atât de cunoscută, încât are deja mai bine de 500.000 de fani pe Instagram!

O fetiță de doar șase ani a reușit să devină atât de cunoscută, încât are deja mai bine de 500.000 de fani pe Instagram!

Ați citit bine! Aceasta este povestea de succes a unei puștoaice cunoscută ca fiind și „cea mai frumoasă copilă din lume”! O cheamă Anna Knyazeva, are șase ani și o carieră de invidiat în domeniul modelingului.

Zâmbetul său a cucerit sute de mii de oameni, care o urmăresc în mod constant pe diferite pagini de socializare precum Instagram sau Facebook.

Ochii mari, chipul perfect și privirea adâncă dau tuturor impresia că au de-a face cu o păpușă de porțelan.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

În timp ce unii o admiră, alții sunt de părere că o asemenea atenție nu este tocmai benefică pentru un copil atât de mic.

Chiar dacă părerile sunt împărțite, Anna Knyazeva reușește să atragă privirile tuturor cu modul în care arată! Urmărește galeria foto de mai sus ca să te convingi!

Logodnica a vrut să-i arate o poză cu ea din copilărie, dar surpriza a fost una uriașă! Ce a văzut bărbatul în fotografi... Un canadian și-a cumpărat 42 de autobuze vechi, pe care le-a îngropat! Ce minune a ieșit la lumină după 40 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x