MIERCURI, 10 FEBRUARIE 2016

TOP 3 nativi la care banii trag precum un magnet! Șanse de a te îmbogăți, în funcție de zodie

Atunci când vine vorba de bunăstare financiară, unii au mai mult, alții mai puțin, însă trebuie să știți că există anumite aspecte astrale care pot influența starea materială a fiecărui nativ în parte. Astfel:

BERBEC

Berbecii se află în topul zodiilor, atunci când vine vorba de bani. Apogeul vine destul de greu – după multă muncă, în jurul vârstei de de 40 de ani. După această vârstă, berbecii fie îşi menţin situaţia materială fi intră într-un declin uşor.

TAUR

Taurii nu prea au noroc la bani în prima parte a vieţii. Dorinţa lor de îmbogăţire este foarte mare şi sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru a deveni bogaţi. Spre 35 de ani, berbecii ating primul prag al apogeului financiar.

GEMENI

Gemenii au şanse nenumărate de a se îmbogăţi pe perioada vieţii. Pe unele le folosesc în acest sens iar pe altele nu prea le exploatează. Oricum ar fi, nativii acestei zodii pot să spună sincer rareori că nu au bani, fiind foarte buni în a-i produce. Apogeul lor financiar vine în jurul vârstei de 45 de ani iar după aceea sunt şanse mari să rămână bogaţi.

RAC

Racii nu au şanse foarte mari să se îmbogăţească pe parcursul vieţii. Nu reuşesc să pună bani deoparte oricât de mult ar încerca însă majoritatea nativilor au norocul de a se fi născut în familii înstărite. Poate şi de aceea reuşesc cu greu să adune bani mulţi ir apogeul lor financiar vine la o vârstă fragedă, în jur de 25 de ani.

LEU

Leii fie se îmbogăţesc nespus de mult pe parcursul vieţii fie duc o viaţă normală şi echilibrată. Doar acei nativi care pun cu adevărat valoare pe bani au şanse mari să se îmbogăţească, aceştia atingând apogeul financiar destul de târziu, în jurul vârstei de 50 de ani. Ceilalţi nativi se mulţumesc cu ce au şi ating apogeul financiar în jurul vârstei de 30 de ani.

FECIOARA

Obişnuite să muncească mult, Fecioarele evoluează treptat dar sigur pe scară finanţelor. Astfel, pe parcursul vieţii, au şanse foarte mari să se îmbogăţească însă doar prin muncă. De aceea apogeul financiar va fi atins la o vârstă de aproximativ 40 de ani. În mod interesant, dacă opartenerul de viaţă este din zodia Gemeni, Fecioarele vor avea perioade în care finanţele lor vor spori periodic.

BALANŢă

Balanţele iubesc banii iar acest lucru face că şansele lor de a se îmbogăţi să crească de la an la an. Tocmai de aceea nu pot avea un vârf din punct de vedere financiar, având în vedere că întreagă viaţă vor încerca să facadin ce în ce mai mulţi bani şi vor şi reuşi.

SCORPION

După vârstă de 25 de ani, Scorpionii îşi dau seama că, de fapt, nu pun atât de mult preţ pe bani cum credeau. Aşa că vor începe să se orienteze către alte lucruri în viaţă, pe care le consideră mai importante. Astfel, vor atinge apogeul financiar în jurul vârstei de 30 de ani urmând că mai apoi să menţină venituri constante.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au toate şansele să se îmbogăţească, din noroc, în prima parte a vieţii. Aşadar apogeul financiar poate fi atins până în vârstă de 30 de ani, urmând că mai apoi să se bucure de viaţă şi să cheltuiască în neştire.

CAPRICORN

Capricornii sunt obişnuiţi să muncească mult pentru ceea ce au. Aşa că se vor zbate destul de mult să obţină banii pe care şi-i doresc pe parcursul vieţii. Acest lucru însă nu îi va afecta în mod negativ, vor atinge apogeul financiar în jurul vârstei de 40 de ani iar şansele de a se îmbogăţi cresc sporit după vârstă de 30 de ani.

VĂRSĂTOR

La fel că şi în cazul Fecioarelor, Vărsătorii se vor îmbogăţii dacă vor face casă cu un nativ din zodia Gemeni. Combinaţia cu nativul din gemeni aduce stabilitate în viaţă sufletească a Vărsătorului şi îl face să se gândească serios la evoluţie. Astfel, ajunge să facă din cein ce mai mulţi bani şi să atingă apogeul financiar destul de repede, în jurul vârstei de 35 de ani. În cazuul în care nu are un Geamăn alături, nativul din Vărsător are şanse de a se îmbogăţi destul de mici, atingând apogeul financiar după 50 de ani.

PEŞTI

Peştii iubesc să aibă bani! Au noroc de cele mai multe ori să se nască în familii înstărite şi să înţeleagă care este adevărată valoare a banului. Astfel, şansele lor de a se îmbogăţi sunt sporite pe parcursul întregii vieţi. Faptul că îşi doresc mereu mai mult nu face decât să întârzie apogeul lor financiar, care va veni în jurul vârstei de 50 de ani.

Sursa: zodiata.com

COMENTARII

INEDIT

Premieră în zece ani! Planeta Marte se va afla luni la cea mai mică distanță de Pământ

acum 1 ore

Luni 30 mai, planeta Marte se va afla la cea mai mică distanță de Pământ - 75,3 milioane de kilometri. Este o premieră în peste zece ani, evenimentul astronomic netrebuind să fie ratat. Planeta roșie va apărea mult mai strălucitoare decât de obicei, fiind astfel mai ușor de observat. De câteva săptămâni distanța dintre cele două planete se micșorează, iar în 30 mai au loc atât o aliniere, cât și o apropiere

INEDIT

Opt din zece adulţi greşesc răspunsul! Problema de matematică pe care puţini ştiu să o rezolve. Crezi că ai şanse?

acum 1 ore

Este un exerciţiu de clasa a IV-a, însă puţini sunt adulţii care reuşesc să dea răspunsul corect. Motivul? Neatenţia sau graba

INEDIT

Zodia care nu știe să rănească! Dacă stai în preajma ei, vei fi mereu fericit!

acum 1 ore

Este atât de stăpână pe sine, atât de echilibrată și poate să răspundă oricărei provocări cu diplomație. Balanța, căci despre ea este vorba, nu știe să rănească și chiar dacă ar putea, nu o va face.

INEDIT

Cele mai utile scurtături de taste în Word. Apasă ALT + CTRL + C și vei avea parte de o surpriză!

acum 4 ore

În momentul în care trebui să scrieți un document mai lung în care contează formatarea textului, ar fi utile câteva scurtături de taste în Word. Microsoft Word nu mai are nevoie de nici o prezentare, este una dintre aplicațiile incluse de Microsoft în suita Office și o folosim, în funcție de vârsta fiecăruia, de 5, 10 sau 20 de ani. Odată cu lansarea Office 2007 a avut parte un redesign radical, dar și de atunci și până atunci, cele mai multe scurtături de taste în Word au rămas neschimbate. Ideea de bază a acestor combinații este cât se poate de simplă, te ajută să fii mai rapid și să nu mai pierzi timp căutând prin meniuri funcții pe care nu le folosești foarte des

INEDIT

Ce a fost şi ce a ajuns! O tânără din China a fondat două companii prospere până la 24 de ani, deşi a copilărit în condiţii mizere, fără curent electric

acum 4 ore

Acum are 24 de ani, are apariţii zilnice la TV, este exemplul a mii de fetiţe care visează la o carieră în antreprenoriat, conduce două companii prospere şi Mama Natură a fost generoasă cu ea. Este tânără, bogată şi frumoasă!

INEDIT

Ai vreun examen important și nu reușești să înveți totul la timp? Folosește trucul suprem pentru memorare!

acum 4 ore

Ai vreun examen important în perioada care vine și nu ai idee exact care este cea mai bună metodă de a învăța rapid și eficient? Atunci încearcă să urmezi sfaturile următoare.

INEDIT

Cât timp îți ia să parcurgi diametrul Pământului? Distanța parcursă de la Polul Nord la Polul Sud, în cădere liberă

acum 4 ore

Ți-ai pus vreodată această problemă? Multe curiozităti au răspunsuri la fel de neașteptate, pe cât de ciudate sunt întrebările. Probabil, în copilărie, de multe ori v-ați întrebat dacă Pământul are un început și un...

INEDIT

Băiatul cu trup de plastilină! Face acrobații surprinzătoare pe cămilă și nicio mișcare nu e prea grea pentru el! (VIDEO)

acum 5 ore

Un puști de 12 ani a început să devină o adevărată senzație internațională după ce i-a uimit pe toți cu talentul său incredibil la contorsionism.

INEDIT

Top Gun: Tom Cruise trebuia să fie astronaut pe COLUMBIA! Naveta spațială s-a dezintegrat acum 13 ani, ucigând șapte oameni!

acum 5 ore

Conform unei înțelegeri parafate între Tom Cruise și NASA, celebrul actor trebuia să facă parte din echipajul navetei spațiale ”Columbia”, la următoarea misiunea a acesteia. Stația se dezintegra, pe 1 februarie 2003, la reintrarea în atmosfera Pământului, ucigând întreg personalul de la bord. Actorul renunța, imediat, la visul de a deveni astronaut

INEDIT

La naştere, un nou-născut din India are greutatea unui copil de șase luni. Medicul: "În 25 de ani de experiență, nu am văzut niciodată aşa ceva!"

acum 5 ore

O femeie din India a dat naștere în cursul acestei săptămâni unei fetițe de 6,8 kilograme (aproximativ greutatea unui copil de șase luni). Bebelușul nu are încă nume și s-a născut la Karnataka. Atât fetița, cât și mama ei, în vârstă de 19 ani, se simt bine, scrie site-ul India Today, preluat vineri de 7sur7.be.

INEDIT

Facebook i-a şters fotomodelului Tess Holliday o fotografie de pe pagina de Facebook. Angajaţii lui Zuckerberg: "Imaginea înfăţişează corpul uman într-o manieră nedorită"!

acum 6 ore

O fotografie cu un fotomodel supraponderal a fost interzisă de Facebook. Motivul? Înfățișează corpul uman într-o „manieră nedorită”, scrie „The Guardian”. Mai exact, imaginea ar încălca politica Facebook privind sănătatea.

INEDIT

Apartamentul SECRET din vârful Turnului Eiffel. Pentru cine a fost construit și de ce nu a putut fi NICIODATĂ închiriat

acum 6 ore

Construcţia Turnului Eiffel a început în 26 ianuarie 1887 şi a durat doi ani, două luni şi cinci zile. Probabil, foarte putini oameni știu că, la ultimul nivel al impozantei clădiri, tronează un apartament special, cu o vedere spectaculoasă.

INEDIT

Demisia asta face furori pe internet! Ce a scris o tânără româncă în cererea de concediere e genial!

acum 7 ore

Puţini sunt angajaţii care pun piciorul în prag atunci când nu le convine ceva la locul de muncă şi renunţă la job. O tânără româncă a avut curajul de a demisiona şi de a invoca motivele reale în cererea de încetarea contractului de muncă, lăsată şefului pe birou.

INEDIT

Galerie FOTO cu branduri celebre! Acum le recunoști de la depărtare, dar pe vremuri arătau complet diferit. Apple, de exemplu, n-avea nici urmă de măr mușcat

acum 7 ore

Într-o societate aflată tot timpul sub semnul schimbării, consumul a devenit o nevoie, nu doar o opțiune. Avem de-a face cu o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de produse și servicii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

FILMUL ANULUI! Sângele cioroiului, al albului, al gălbejitului și al lui "Spate asudat" se împreunase, scurgându-se în canal...

Are nițeluș peste 10 minute. Atât! Vorbește despre incidentele rasiale din Los Angeels, 1991 și, deși e scurt, miroase a capodoperă. Elodio, mexicanul, vrea să răzbune moartea fratelui...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!

Observator.tvVezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

INSULA
IUBIRII

NEXT
STAR

TCDU

Jocuri

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!