L-a înșelat și a vrut să se răzbune. Un bărbat și-a obligat fosta iubită să iasă goală pe stradă, a filmat-o și a arătat-o tuturor (VIDEO)

 

O secvență intens criticată pe internet a avut loc pe străzile din New York, acolo unde un bărbat, enervat de faptul că și-a surprins iubita înșelându-l, a scos-o în plină stradă, complet dezbrăcată. 

Tânărul a aflat că partenera sa obișnuiește să trimită fotografii indecente cu ea altor bărbați, moment în care a decis să-i dea o lecție, notează Daily Mail.

Femeia este scoasă cu forța din casă, purtând pe corp doar un prosop, timp în care cel care i-a fost iubit o filmează, o jignește și, mai apoi, îi smulge prosopul de pe ea. 

„Scoate prosopul! Cooperează… Arată ce eşti! Eşti o prostituată. Haide. Spune de ce faci asta. Scoate prosopul şi plăteşte pentru ruşinea pe care o simt după ce ţi-am spus cât eşti de frumoasă şi că vreau să întemeiez o familie alături de tine, pentru ca tu să vorbeşti în timpul ăsta cu încă şapte bărbaţi", i-a strigat în tot acel timp.

Tot momentul a fost filmat și urcat pe internet chiar de făptaș, acesta fiind intens critiat de către cei care i-au urmărit atitudinea. 

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional și conțin scene cu conținut sexual!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti