Antena Căutare

L-a născut și apoi l-a îngropat de viu. Șansele de supravietuire erau nule. Dar a intervenit câinele vecinului. Patrupedul i-a salvat viața bebelușului

Câteodată, animalelele ne dau nouă, oamenilor, adevărate lecții de viață. Dacă mai aveți dubii în acest sens, o poveste din China vă va face să vă schimbați părerea.

Câteodată, animalelele ne dau nouă, oamenilor, adevărate lecții de viață. Dacă mai aveți dubii în acest sens, o poveste din China vă va face să vă schimbați părerea.

Un bebeluş de o lună, îngropat de viu, a fost salvat de la moarte sigură de un câine. Cel mai probabil, animalul a simţit mirosul pruncului şi a dezgropat copilul.

Stăpân patrupedului a auzit bebeluşul plângând şi a chemat imediat autoritățile la fața locului. E drept, micuțul nu părea să aibă prea multe șanse de supraviețuire. Copilul a ajuns la spital având temperatura corpului joasă, bătăile inimii erau slabe, iar gura îi era plină cu pământ. Cel mai probabil, după ce mama lui l-a născut, nu a vrut să îl păstreze și l-a îngropat de viu în pământ.

Acum viaţa micuțului este în afara oricărui pericol, deși nu a fost identificată cea care i-a dat viață și a încercat în cel mai cumplit mod cu putință să i-o ia.

Anxietate, depresie, neîncredere? O FEMEIE CA EA te va trata! Ea este zodia care are veleități de psiholog!... CNN, fascinat de București! Centrul Vechi, Palatul Parlamentului, Ateneul Român, Biserica Stavropoleos şi librăria Cărtu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x