Antena Căutare

L-a refuzat fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat, dar tânărul i-a dat o lecție greu de uitat! (VIDEO)

O tânără a refuzat să iasă la o întâlnire cu un băiat, doar fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat. Dar acesta i-a dat o lecție de viață greu de uitat!

O tânără a refuzat să iasă la o întâlnire cu un băiat, doar fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat. Dar acesta i-a dat o lecție de viață greu de uitat!

Niciodată nu este bine să judeci o persoană doar după aspectul fizic sau cantitatea de bani. Din păcate, multe persoane se ghidează după această regulă.

La fel a făcut și tânăra din clipul video de mai sus, iar asta i-a adus o lecție de viață pe care nu o va uita prea curând.

VIDEO: Experiment social inedit! Cum reacționează oamenii când li se spune că sunt frumoși

Îmbrăcată destul de provocator, fata stătea și pe o bancă atunci când un tânăr în haine nu tocmai de firmă a abordat-o timid pentru a-i propune o întâlnire.

Fata s-a enervat și i-a vorbit urât, iar băiatul a dispărut. S-a îmbrăcat în haine de firmă, și-a luat motocicleta și a revenit.

„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumpărat o casă cu piscină. Vrei să îmi arăți orașul? Poate vii și la petrecerea mea”

Apoi, motociclistul și-a dezvăluit identitatea.

Experiment tulburător! Un fotograf a demonstrat cum războiul poate schimba schimba fizionomia victimelor!

„Îți amintești de sărăntocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ăla”

Speriată, fata s-a retras.

Atunci, tânărul i-a dat o lecție de viață despre cum nu ar trebui ca oamenii să se ghideze după aparențe și interese materiale.

Caută bine prin casă! Dacă mai ai astfel de carnete, te poţi îmbogăţi. Cât costă... VIDEO! N-o foloseai și niciodată nu te gândeai la așa ceva! La ce folosește ultima gaură de șireturi de la pantofii SPOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x