Antena Căutare

L-a refuzat fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat, dar tânărul i-a dat o lecție greu de uitat!

O tânără a refuzat să iasă la o întâlnire cu un băiat, doar fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat. Dar acesta i-a dat o lecție de viață greu de uitat!

O tânără a refuzat să iasă la o întâlnire cu un băiat, doar fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat. Dar acesta i-a dat o lecție de viață greu de uitat!

Niciodată nu este bine să judeci o persoană doar după aspectul fizic sau cantitatea de bani. Din păcate, multe persoane se ghidează după această regulă.

La fel a făcut și tânăra din clipul video de mai sus, iar asta i-a adus o lecție de viață pe care nu o va uita prea curând. Îmbrăcată destul de provocator, fata stătea și pe o bancă atunci când un tânăr în haine nu tocmai de firmă a abordat-o timid pentru a-i propune o întâlnire.

Fata s-a enervat și i-a vorbit urât, iar băiatul a dispărut. S-a îmbrăcat în haine de firmă, și-a luat motocicleta și a revenit.

„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumpărat o casă cu piscină. Vrei să îmi arăți orașul? Poate vii și la petrecerea mea”

Apoi, motociclistul și-a dezvăluit identitatea.

„Îți amintești de sărăntocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ăla”

Speriată, fata s-a retras.

Atunci, tânărul i-a dat o lecție de viață despre cum nu ar trebui ca oamenii să se ghideze după aparențe și interese materiale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Galerie foto incendiară. A cheltuit o avere pentru a fi o "păpuşă", iar acum face furori în toată lumea. Cum a... Colegii i-au spus că e nebun, au fugit de el și și-au făcut cruce! Planul nebun al medicului care vrea să taie capul unu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x