Antena Căutare

Lacul Dracului din România bagă turiștii în sperieți! Fenomene bizare se întâmplă aici! Nici animalele nu au curaj să se apropie!

Undeva prin Caraș-Severin se află Cheile Nerei, prin Munții Anina. Pe aici se află un loc pe care oamenii l-au numit Lacul Dracului.

Lacul Dracului din România bagă turiștii în sperieți! Fenomene bizare se întâmplă aici! Nici animalele nu au curaj să se apropie! Galerie
| Sursa foto: pressalert.ro

Undeva prin Caraș-Severin se află Cheile Nerei, prin Munții Anina. Pe aici se află un loc pe care oamenii l-au numit Lacul Dracului.

Legenda spune că aici s-ar fi aruncat chiar dracul, după ce a pierdut un pariu cu un bătrân.

Localnicii au multe povești despre acest loc. Unii spun că cine se avântă aici riscă să trăiască fenomene bizare, precum tot felul de sunete sau de întâmplări!

Sursa foto: Panoramio

Nicio vietate nu se apropie de apele acestui lac, iar oamenii care își fac curaj să intre în apele acestea nu mai ies de acolo.

Ce se întâmplă aici? Află AICI!

„De unde vine Moș Crăciun?” Cumva de la Târgoviște? „Din cer, din pământ!” Românii și-au dat cu părerea, iar tu vei râde... Viața bate filmul! După nouă ani, un câine și-a regăsit stăpâna! Prin ce aventuri a trecut Gigi ca să ajungă iar acasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x