Antena Căutare

L-ai întâlnit și tu? ”Nea Cristi” este singurul taximetrist din România care îți dă bomboane! Plătești cursa și te îndulcești gratis!

Nu o dată ai luat un taxi în Bucureşti. Client fidel sau ocazional, ai întâlnit taximetrişti apatici sau excesiv de familiari, "coloraţi" în limbaj sau taciturni.

L-ai întâlnit și tu? ”Nea Cristi” este singurul taximetrist din România care îți dă bomboane! Plătești cursa și te îndulcești gratis! Galerie
Taxiul cu bomboane | Mediafax

Nu o dată ai luat un taxi în Bucureşti. Client fidel sau ocazional, ai întâlnit taximetrişti apatici sau excesiv de familiari, "coloraţi" în limbaj sau taciturni. Cristian Roman, şofer de taxi din Capitală, nu intră în nicio categorie. "Cel mai tare taximetrist!", "Ca el nu e nimeni!", "Cea mai frumoasă cursă!", spun foştii clienţi.

Ce îl face pe Nea Cristi cel mai iubit şofer de taxi din Bucureşti

De cele mai multe ori, citim pe Facebook poveşti despre oameni şi taximetrişti, experienţe de care "internauţii" se plâng cel mai adesea. Ba că au nimerit într-un taxi murdar, ba că totul era îmbâcsit de fum de la ţigară, ba că au ascultat fără voia lor manele şi au fost puşi la curent cu ultimele analize politice. Vă sună atât de familiar, nu-i aşa?

Avatarul celebrului taximetrist pe Facebook

O cursă de taxi alături de şoferul Cristian Roman devine o experienţă frumoasă pentru orice client grăbit către o anume destinaţie. Indiferent de kilometrii parcurşi, dacă te vei număra printre clienţii Taxiului cu Bomboane, vei avea cel puţin o experienţă demnă de povestit.

Şi nu doar pentru că şoferul Cristian Roman te surprinde plăcut de la început oferindu-ţi, cu zâmbetul pe buze, o bomboană, şi încearcă atât cât îi permiţi să te binedispună, să te contamineze cu starea lui jovială.

Cadoul unei fetiţe care a primit de la taximetrist bomboane

Atunci când îi vezi parcată maşina, nimic nu te frapează. E un taxi obişnuit, un Logan de culoare galbenă, de la o firmă cunoscută. Surpriza vine abia după ce te urci în maşină. Te salută şi îţi oferă o bomboană spunându-ţi că acesta este obiceiul maşinii, iar apoi te întreabă care este adresa la care trebuie să ajungi. Ideea bomboanelor i-a venit încă din prima zi de taximetrie. Adică acum patru ani.

CITEŞTE ŞI: Anunţ important pentru şoferi! Aplicaţia "Waze" îi avertizează când depăşesc viteza legală admisă

A devenit taximetrist după ce afacerea proprie, o firmă specializată în fabricarea croselor de cricket pe care le făcea pentru Anglia, a falimentat. Apoi a jonglat cu diverse meserii, dar nu şi-a găsit locul. Taximetria a fost o ultimă variantă.

Obiceiul de a da bomboane este însă mai vechi. Obişnuia să facă asta cu copiii trimişi la cerşit în marile intersecţii din Bucureşti. Oferea dulciuri în loc de bani pentru că ştia că cei din urmă nu ajung de obicei la micuţi.

Bomboane pentru Like-uri

Pagina de Facebook a Taxiului cu Bomboane a devenit o adevărată comunitate, care reuneşte peste 13.000 de oameni. Cristian Roman împarte "bomboane virtuale" sub forma unor poveşti şi anectode din trafic. Cea mai mare satisfacţie a lui este faptul că face ce îi place. Şi că fiul său este mândru de el. "Sunt mândru de tine, tată!", i-a spus. Şi vorbele astea au echivalat cu toate bomboanele din lume.

CITEŞTE ŞI: Te crezi cel mai tare şofer? Stai să o auzi pe asta! Cei mai mulţi dintre conducătorii auto habar nu au ce să facă în situaţia asta

De-ale gurii!? Cum arată și cât costă cel mai scump aliment din lume. PONT: e cât o garsonieră la periferia Bucureștiulu... Ei sunt cei mai tupeişti nativi din zodiac! Vor arunca vina pe tine fără să se gândească de două ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x