Antena Căutare

Le vom vedea așa și pe românce la Mamaia sau Costinești? Micro bikinii vor face ravagii pe litoral! E noua modă în materie de costume de baie!

Dacă acum un veac, domnișoarele și doamnele îmbrăcau costume de baie care acopereau o mare parte din piele, în 2017, moda s-a schimbat radical!

Dacă acum un veac, domnișoarele și doamnele îmbrăcau costume de baie care acopereau o mare parte din piele, în 2017, moda s-a schimbat radical!

Micro bikinii vor fi cu siguranţă senzaţia acestei veri! Dacă în 1907 era prevăzută amendă dacă era dezgolită mai multă piele era prevăzut în lege, acum lucrurile s-au schimbat radical. Pe marile plaje ale lumii deja micro bikinii sunt adoptați în unanimitate, iar trendul are toate șansele să ajungă și la noi în România, pe litoralul Mării Negre.

au apărut deja pe plajele de fiţe din lume, dar în curând această febra va cuprinde femeile de peste tot. Se spune că la plajă tinerele domnişoare au voie să poate orice, dar nouă modă în materie de costume de baie întrece orice imaginaţie!

Dacă acu un veac, femeile erau controlate la plajă, pentru a nu avea costume de baie mai mici decât prevede legea, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Acum, nimeni nu mai controlează pe nimeni, iar goliciunea s-a transformat într-o maturitate.

Pustnicul Zosima din munţii Rarău, ”Nostradamusul României”, profeții cutremurătoare: "O să fie mare măcel în oraş... VIDEO FABULOS. Un tur al Lunii realizat de NASA face senzaţie pe internet. În imagini, apare şi celebrul crater Tycho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x