Antena Căutare

Leacul tinereții fără bătrânețe a fost descoperit, dar niciun medic nu ar recunoaște! Secretul a fost elucidat!

Linus Pauling a fost un chimist american, distins cu două premii Nobel. Descoperirile sale salvează și astăzi vieți în întreaga lume.

Linus Pauling a fost un chimist american, distins cu două premii Nobel. Descoperirile sale salvează și astăzi vieți în întreaga lume.

A scris numeroase articole privind consumul de vitamina C și al altor nutrimente. Și-a generalizat ideele definind Medicina Ortomolecular. A scris peste 1,000 articole pentru studenți și publicul larg privind științele, viața și sănătatea. El este considerat părintele biologiei moleculare.

Linus Pauling a fost printre cei mai aprigi apărători ai consumului ridicat de vitamina C. Pentru a demonstra efectele benefice ale acesteia, se spune că omul de știință consuma o doză de 12.000 de miligrame, adică de 12 ori doza maximă admisă.

Unul dintre efecte a fost faptul că arăta cu 10-15 ani mai tânăr. Și se și simțea mai tânăr!

Deci, pe lângă numeroasele beneficii știute deja ale vitaminei C, se pare că unul dintre leacurile tinereții ar fi chiar banala vitamină C.

Mașina zburătoare există și va putea fi pilotată și condusă începând din 2017... Mesajul EXTRATERESTRU din spațiu a fost decriptat! Descoperirea care le-a pus capac astronomilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x