Antena Căutare

Logodnica a vrut să-i arate o poză cu ea din copilărie, dar surpriza a fost una uriașă! Ce a văzut bărbatul în fotografie

Un tânăr a avut parte de surpriza vieții sale atunci când logodnica a vrut să-i arate o poză cu ea din perioada copilăriei. Ce detaliu i-a lăsat pe toți fără cuvinte?

Un tânăr a avut parte de surpriza vieții sale atunci când logodnica a vrut să-i arate o poză cu ea din perioada copilăriei. Ce detaliu i-a lăsat pe toți fără cuvinte?

Aceasta este incredibila poveste a lui Mirand Buzaku. Îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui iubită, Verona Koliki, acesta a decis să îi ofere inelul de logodnă. A fost un moment fericit, dar apoi a urmat o surpriză total neașteptată!

Verișoara i-a trimis tinerei Verona o fotografie cu ea din perioada copilăriei, pentru a-și aduce aminte de momentele în care era doar un copil ce se bucura de valurile mării. Fata i-a arătat poza și logodnicului, care a avut parte de un adevărat șoc!

Undeva în spate, plutind liniștit pe o saltea gonflabilă, Mirand s-a văzut pe el, copil.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Vă puteți imagina surpriza atunci când cei doi îndrăgostiți au realizat că prima oară, soarta i-a adus împreună în urmă cu vreo zece ani.

Așa cum era de așteptat, povestea a ajuns imediat pe internet și a făcut senzație!

Un tânăr a trecut prin clipe de coșmar după ce țigara electronică i-a explodat în față!... La doar șase ani, o fetiță are deja mai bine de 500.000 de fani doar pe Instagram! Cum arată copila de care s-a îndrăgos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x