Antena Căutare

Loren Wade, cel mai bătrân angajat din lume! A sărbătorit 103 ani la serviciu, prin muncă!!!

Cel mai bătran angajat din Statele Unite ale Americii lucrează la ”Wallmart”, departamentul de gradinărit si amenajări exterioare. A aniversat 103 ani chiar la serviciu, alături de peste 200 de invitați!

Cel mai bătran angajat din Statele Unite ale Americii lucrează la ”Wallmart”, departamentul de gradinărit și amenajări exterioare. A aniversat 103 ani chiar la serviciu, alături de peste 200 de invitați!

Cel mai bătran angajat din Statele Unite ale Americii lucrează la ”Wallmart”, departamentul de gradinărit si amenajări exterioare. Loren Wade se ocupă cu aprovizionarea magazinului, organizarea produselor la raft si cu operațiunile de la casa de marcat.

Tocmai a sărbătorit aniversarea a 103 ani alături de 200 de invitați. Deh..in 103 ani ai timp suficient să-ți faci multi prieteni. “A fost frumos. Mulţi oameni. O petrecere pe cinste. Oamenii care au lucrat cu mine şi care s-au transferat în alte magazine au venit să mă vadă, a fost impresionant. Chiar mi-a plăcut” a declarat Wade.

Loren spune că secretul unei vieți lungi și fericite stă in faptul că nu are timp să se plictisească. Îi place să se trezească de dimineată și să meargă la serviciu, iar lucrul acesta îi dă un tonus extraordinar. Bătranelul de la ”Wallmart” muncește de la 12 ani, a prins două razboaie mondiale - timp de 43 de ani a făcut parte din Forțele Aeriene. Apoi a trecut la Poșta Americană, de unde și-a dat demisia pentru a lucra la ”Wallmart”. Managerul departamentului în care lucrează spune că este foarte mulțumit de Loren.

Noi îl avem pe baciul Ștefan. 96 de ani!


Și România se laudă cu venerabili. Ștefan Gros are 96 de ani și este cioban de când se știe. Cam de 80 de ani. Anul trecut s-a gandit să treacă în șomaj dar și-a dat seamă că hoinăreala pe dealuri îi lipsește prea mult. S-a dus la fostul patron și i-a spus că vrea sa-l reangajeze. Are contract de muncă acum, nu ca pe vremuri! Contract de muncă, cinci copii și 15 nepoți.

“Dupa părerea mea, numai de dragul oilor mi-a lungit Dumnezeu anii de viaţă. Nu mă simt deloc bătrân. La deal e mai greu, dar pe câmp mă ţin cu tinerii şi nu mă depăşesc. Mie mi-a plăcut ciobănia. Am incercat eu şi cu somajul şi cu statul acasă, dar nu-i de mine. Am lăsat şomajul şi am venit la muncă”, spune baciul Ştefan Grosu.

Ce se întâmplă dacă îți înfășori mâinile sau picioarele cu folie de aluminiu! Este de-a dreptul miraculos!... Fenomen paranormal filmat de locuitori! Ceva straniu a apărut pe cer, toți au crezut că este o invazie extraterestră! (V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x