Antena Căutare

Mare atenţie cui dai "accept" pe Facebook! Greşeala care a costat-o pe o femeie 600.000 de dolari. O faci şi tu zilnic!

Dacă te-ai obişnuit să accepţi fiecare cerere de prietenie pe care o primeşti pe Facebook, după ce vei afla povestea unei femei din Australia îţi vei schimba total părerea despre acest lucru!

Dacă te-ai obişnuit să accepţi fiecare cerere de prietenie pe care o primeşti pe Facebook, după ce vei afla povestea unei femei din Australia îţi vei schimba total părerea despre acest lucru!

Jennifer Chen, o australiancă în vârstă de 61 de ani din Melbourne, a plătit aproape 600.000 de dolair după ce a acceptat o cerere de prietenie pe Facebook. Femeia a fost păcălită de un grup de persoane care s-au folosit de numele unui chirurg american să transfere sume importante de bani într-un cont.

Un anume „Frank Harrison” i-a spus femeii că este un chirurg din SUA, dar, de fapt, pagina sa de Facebook aparținea unui grup care se ocupă de fraude pe internet.

Înșelătoria a început în noiembrie 2016, când acesta i-a spus australiencei, într-o discuție pe Facebook, că intenționează să se mute în Australia și ar vrea să o cunoască. La scurt timp falsul medic a sunat-o pe femeie și i-a spus că are probleme.

"Sunt la aeroport, am niște probleme. Aveam cu mine 1,5 milioane de dolari care au fost opriți la vamă. Oamenii legii zic că sunt prea mulți bani. Am primit o amendă mare, mă poți ajuta?".

Înșelătoria a continuat, infractorii cerând din ce în ce mai mulți bani - în doar șase luni australianca a făcut 33 de plăți în contul falsului doctor. "M-am trezit prea târziu, nu am realizat că e o înșelătorie și mi-a fost frică să îi spun soțului meu", scriu cei de la News.com.

Chen a plătit în total 571.000 de dolari în contul falsului doctor!

Miracolul meteoritului Hoba. Deși are 60 de tone, nu a cauzat niciun crater la impactul cu Pământul! Hoții l-au pilit, p... Ai un Leu acasă? Bucură-te, căci te va face să radiezi! Horoscopul zilei de marți, 12 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x