Antena Căutare

Maria Callas s-a lăsat mâncată de vie, ca să devină o divă frumoasă și adorată de o lume întreagă! Cea mai bizară dietă din lume era ținută în secret de multe celebrități

Încă din cele mai vechi timpuri, mai ales femeile au fost preocupate de siluetă și de modul în care arată. Prințesa Sisi, de exemplu, avea o viață cât mai activă și făcea tot posibilul să își mențină talia de viespe.

Maria Callas s-a lăsat mâncată de vie, ca să devină o divă frumoasă și adorată de o lume întreagă! Cea mai bizară dietă din lume era ținută în secret de multe celebrități Galerie
Frumusețea cere sacrificii foarte mari

Încă din cele mai vechi timpuri, mai ales femeile au fost preocupate de siluetă și de modul în care arată. Prințesa Sisi, de exemplu, avea o viață cât mai activă și făcea tot posibilul să își mențină talia de viespe.

Totuși, după ceva timp, prințesa a început să aibă grave problem de sănătate și a devenit dependentă de droguri.

În secolul trecut, la mare căutare era dieta cu tenie. Celebrități și nu numai ingerau chisturile cu scopul de a pierde în greutate.

Tenia poate ajunge la o lungime de nouă metri

Una dintre metodele extreme de a pierde din greutate, dieta cu tenie, constă în ingerarea ouălor acestui parazit intestinal pentru ca, după ce crește, acesta să absoarbă ceea ce mănâncă "gazda" sa.

Această metodă duce însă la subnutriție și poate provoca numeroase boli, precum meningita, epilepsia, probleme de vedere, iar dacă tenia se extinde la pancreas, poate provoca decesul.

Prințesa Sisi și blestemul frumuseții! Avea o talie de viespe, dar a plătit un preț crunt! Ce a pățit frumoasa regină?

Soluția pentru a scăpa de tenie nu este mai puțin terifiantă. Pentru început, "gazda" trebuia să nu mai alimenteze acest monstru intern. Apoi, să stea aplecată, cu gura deschisă, în fața unei farfurii cu mâncare, pentru ca tenia, atrasă de miros, să iasă în căutarea hranei, informează Agerpres.

Legenda spune că Maria Callas, complexată de faptul că era supraponderală, a recurs la această drastică metodă pentru a-și reface silueta, dar acest lucru nu s-a putut confirma niciodată.

Artista, înainte și după ce a slăbit

Se spune că artista ar fi reușit astfel să piardă 30 de kilograme, dar sănătatea i-a fost grav afectată. Vocea i s-a degradat și a fost momentul ce a marcat declinul carierei sale.

Deși ar părea ceva de domeniul trecutului, ouăle de tenia, oficial interzise, se vând pe Internet. În 2013 a apărut în presă cazul unei femei din Iowa, SUA, care a ingerat una pentru a slăbi, dar a trebuit să meargă la medic și să spună toată povestea când a început să se simtă rău.

În prezent există antibiotice pentru a scăpa de acest parazit, care poate fi ingerat în mod involuntar cu hrana.

Te lingi pe degete la propriu! A fost lansată oja COMESTIBILĂ iute şi condimentată. Cât costă!... Sâmbătă, 7 mai, caravana „X Factor” ajunge la Arad! Bănăţenilor, voi aveţi FACTORUL X?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x