Antena Căutare

Mesaje de DINCOLO! "Bună fiule, îţi scriu din mormânt". Mailul cutremurător trimis de un tată la 2 ani după ce a murit

Un tânăr a avut parte de şocul vieţii lui atunci când a primit un e-mail de la tatăl lui ... care decedase cu 2 ani în urmă.

Un tânăr a avut parte de şocul vieţii lui atunci când a primit un e-mail de la tatăl lui ... care decedase cu 2 ani în urmă.

Dacă asta nu ar fi fost deja destul de ciudat, începutul bagă frica şi în cel mai curajos om: "Bună fiule, vorbesc cu tine din mormânt, wooooooo. Ţi-am spus mereu că mă întorc să te bântui".

Apoi continuă: "Serios acum, atunci când vei citi aceste rânduri, eu voi fi mort de mult. Sper ca până acum să îţi fi revenit suficient după pierderea mea şi fi reuşit să îţi ajuţi şi mama să meargă mai departe. Sunt sigur că vei avea grijă de ea la fel de bine cum am avut şi eu".

Mailul a continuat: "Am câteva gânduri şi câteva rugăminţi pe care nu am mai paucat să ţi le transmit în ultimele luni de viaţă din cauza morfinei".

Continuarea nu a mai fost publicată de user pentru că "erau detalii private".

Tatăl a folosit un site special, care permite să trimiţi mesaje în viitor, userilor pe care îi alegi atunci când îţi faci contul.

O tânără s-a fotografiat înainte și după ce a avut un atac de panică! Diferența este uriașă!... Facebook Messenger ascunde unele mesaje pe care le primeşti. Cum găseşti "căsuţa secretă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x