Antena Căutare

Mesajul unei mame pentru fiica ei a ajuns viral. Este o adevărată lecție, cu un mesaj puternic: "Nu-ți reține lacrimile. Plânsul înseamnă că simți ceva"

Încă din momentul în care o femeie rămâne însărcinată, se naște o legătură puternică între ea și puiul ei, care, de-a lungul timpului devine indestructibilă. Relația dintre mamă și fiică este una aparte, încărcată de multe emoții, dar și necunoscut.  

Încă din momentul în care o femeie rămâne însărcinată, se naște o legătură puternică între ea și puiul ei, care, de-a lungul timpului devine indestructibilă. Relația dintre mamă și fiică este una aparte, încărcată de multe emoții, dar și necunoscut.

Fiecare pas al fetei este îndrumat de cea care i-a dat viață, așa cum știe mai bine. O tânără mămica a ținut să-i scrie câteva rânduri celei care i-a dat un nou motiv să trăiască. Rândurile așternute sunt o adevărată lecție de viață:

Pentru fiica mea,

Nu-ți cere scuze când cineva intră în tine pe stradă. Nu-ți cere scuze pentru că ești „așa o mare pacoste pentru unii”. Nu ești o pacoste. Ești o persoană cu gânduri și sentimente care merită respect.

Nu inventa motive când nu vrei să te întâlnești cu un tip. Nu datorezi nimănui nicio explicație. Un simplu „nu, mulțumesc” ar trebui să fie suficient. Nu te gândi la ce mănânci în fața oamenilor. Dacă ți-e foame, mănâncă! Mănâncă ce vrei tu! Dacă vrei pizza, nu-ți lua o salată pentru că se uită oamenii la tine. Comandă-ți pizza aia.

Nu-ți lăsa părul lung doar ca să faci pe cineva fericit. Nu purta rochii, dacă nu vrei. Nu sta în casă doar pentru că nu ai cu cine să ieși. Ieși singură. Experimentează lucruri singură și doar pentru tine.

Nu-ți reține lacrimile. Plânsul înseamnă că simți ceva și trebuie să te descarci. NU este o slăbiciune. Asta înseamnă să fi om. Nu zâmbi pentru că ți-a zis cineva să faci asta. Nu te teme să râzi la propriile tale glume.

Nu spune „da” din politețe. Învață să spui „nu”, pentru că e viața ta. Nu-ți ascunde părerile. Spune tare ce ai de spus. Trebuie să te faci auzită. Nu-ți cere scuze pentru ceea ce ești. Fii curajoasă, îndrăzneață și frumoasă. Fii tu și nu-ți cere scuze pentru asta. Fii tu fără regrete”, a scris femeia.

Suspans pentru Berbeci în viaţa amoroasă. Horoscopul zilei de vineri, 13 octombrie... Comunismul, prin ochii unei femei însărcinate. Un copil nedorit și un sistem bolnav îți pavau drumul spre moarte: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x