Antena Căutare

Mireasa a aflat că fusese trădată de domnișoara de onoare, chiar în ziua nunții: „Am văzut ce a făcut când am primit fotografiile!”

Credea că reușise, cu un buget modest, că organizeze nunta perfectă, însă fericirea miresei s-a transformat în furie, în momentul în care fotograful pe care îl angajase i-a trimis albumul cu cele 300 de fotografii de la eveniment. Femeii nu i-a venit să creadă că fusese trădată de domnișoara ei de onoare, chiar în ziua în care s-a căsătorit!

Credea că reușise, cu un buget modest, că organizeze nunta perfectă, însă fericirea miresei s-a transformat în furie, în momentul în care fotograful pe care îl angajase i-a trimis albumul cu cele 300 de fotografii de la eveniment. Femeii nu i-a venit să creadă că fusese trădată de domnișoara ei de onoare, chiar în ziua în care s-a căsătorit!

Organizatea nunții nu este niciodată ușoară. Mirii trebuie să aleagă restaurantul, mâncarea, invitațiile, rochia perfectă, costumul mirelui, aranjamentele florale, un dj sau o formație și, nu în ultimul rând, fotograful care să imortalizeze cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu.

O mireasă a crezut că a reușit imposibilul: nunta perfectă, cu un buget modest.

La câteva luni după frumosul eveniment, au venit și fotografiile. Dorind să economisească cât mai mulți bani, cuplul a angajat un fotograf începător, dar care părea de încredere. Au semnat un contract de prestări servicii, alegând un pachet cu 300 de imagini.

Nerăbdători să retrăiască emoțiile acelei zile și să vadă cum s-au distrat invitații lor, cuplul a început să răsfoiască albumul foto. După câteva cadre de la biserică, și-au dat seama că ceva era în neregulă, iar vinovată părea să fie chiar domnișoara de onoare!

„În peste 200 de fotografii apărea doar domnișoara mea de onoare. Pozele nici măcar nu au fost făcute la restaurantul în care am ținut petrecerea! Cred că a plecat, pur si simplu, cu fotograful nostru și și-a făcut o ședință foto, pe banii mei!”, a povestit mireasa, pe platforma de chat Mumsnet.

Mai mult, se pare că domnișoara de onoare a început să-i trimită mesaje prietenei ei, întrebând insistent dacă a primit fotografiile. Mireasa trădată a cerut sfaturi de la cititorii Mumsnet, neștiind ce să-i răspundă sau cum să gestioneze situația.

Un nou record stabilit de Banksy: Lucrarea "Devolved Parliament" a fost adjudecată la preţul de 10 milioane de... Cenușa lui Gandhi a fost furată dintr-un templu indian. Mesajul „rușinos” lăsat în urmă de hoți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x