LUNI, 24 SEPTEMBRIE 2012

Mireasa care a ingrozit Mexicul: Cadavru bine conservat sau manechin de plastic?

Potrivit Antena 3, vitrina magazinului din orasul mexican Chihuahua a ramas neschimbata de peste 80 de ani. Acelasi manechin, denumit de localnici La Pascualita, prezinta rochiile de mireasa din 1930.

Localnicii considera ca modelul din vitrina magazinului este un cadavru foarte bine conservat, al unei foste angajate. Se spune ca aceasta ar fi murit chiar in ziua nuntii, muscata de un paianjen veninos. Manechinul seamana extrem de bine cu o femeie in carne si oase, dar expertii spun ca un cadavru nu ar fi putut sa fie conservat atat de bine timp de peste 80 de ani.

Cu toate acestea, mii de cliente care trec pragul magazinului se sperie de manchinul care a devenit o legenda printre localnicii din Chiuhahua.

Foto: Antena 3

COMENTARII

INEDIT

CEI MAI MULȚI NU SE PRIND! Privește cu atenția imaginea, timp de maximum 15 secunde! Tu ce vezi în această fotografie?

acum 1 ore

Privește această imagine preț de câteva secunde și reține primul obiect care ți-a atras atenția. Conform secretele.com, simbolul observat primul în această fotografie spune multe despre personalitatea ta.

INEDIT

Atenție! săptămâna iubirii poate aduce rupturi pentru unele zodii! Află ce-ți rezervă horoscopul pe plan amoros!

acum 1 ore

Având în vedere că de miercuri Venus intră în Vărsător, suntem mai dezinhibaţi, mai jucăuşi. Iubirea caută un tonus mai juvenil.

INEDIT

TEST! Descoperă-ți punctele forte și punctele slabe pornind de la nuanța ochilor

acum 1 ore

Culoarea ochilor este determinată în primul rând de cantitatea şi de distribuţia melaninei. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că nuanţă ochilor poate dezvălui lucruri importante despre personalitate.

INEDIT

Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! Toți îl avem, dar nimeni nu știe la ce folosește, de fapt, moțul de la căciulă

acum 2 ore

În plină iarnă, obișnuim să ne ferim de frigul de afară purtând căciuli și fesuri dintre cele mai chic și mai trendy. Multe dintre acestea au... moț și, dacă v-ați întrebat vreodată care este scopul moțului, ei bine, povestea e interesantă.

INEDIT

S-au cunoscut în copilărie, iar după 22 de ani s-au căsătorit. Povestea de iubire pe care o trăieşti o dată în viaţă

acum 2 ore

Ei sunt cei pentru care zicala "au fost născuţi pentru a fi împreună" pare să fie inventată.

INEDIT

Marin Preda, “cel mai iubit dintre pământeni” şi povestea lui de dragoste unică în literatura română

acum 2 ore

El, tânăr prozator “cam singuratic și morocănos”, ea o tânără poetă, frumoasă și plină de personalitate. S-au cunoscut în 1952, când scriitorul avea 32 de ani și ea 20

INEDIT

Răvășitoarea declarație de dragoste scrisă de Maria Tănase pe patul de moarte! „Caută-mi sufletul căci, dezlipit de carne, nu te va uita niciodată”

acum 2 ore

Pasărea măiastră muzicii populare românești a trăit o pasională poveste de amor cu cel care i-a fost aproape în ultimele clipe ale vieții sale

INEDIT

Iubirea face înconjurul lumii! Valentin era un preot care a încălcat regulile romanilor și a căsătorit, în secret, numeroase cupluri!

acum 2 ore

14 februarie, ziua în care dragostea este declarată fără perdea! Valentine's Day este prilej de sărbătoare în întreaga lume, indiferent dacă ai un partener sau pur și simplu te iubești... pe tine!

INEDIT

La 88 de ani, doi botoşăneni au fugit în lumea mare să-şi trăiască dragostea. Şi-au jurat iubire veşnică în ciuda tuturor

acum 2 ore

Îndrăgostiţii din "Dragoste în vremea holerei" de Gabriel Garcia Marquez aşteaptă 50 de ani, 9 luni si 4 zile pentru a fi împreună

INEDIT

Un veverițoi își tratează iubita cu flori de Valentine 's Day! Te uiți și nu crezi ochilor că așa ceva e posibil!

acum 3 ore

Și fiindcă este un weekend important fiindcă avem Valentine 's Day, se pare că și animalele au devenit romantice.

INEDIT

Gata, a fost demonstrat! Ce se întâmplă în corpul tău când iubești

acum 3 ore

Ştii ce se întâmplă de fapt în creierul tău atunci când eşti îndrăgostit sau atunci când iubeşti pătimaș! Am adunat pentru tine cele mai importante „studii” din domeniu.

INEDIT

Nu-l cunoști, dar îți va smulge lacrimi: Un mire aflat în scaunul cu rotile i-a oferit miresei, la nuntă, primul lor dans. ÎN PICIOARE!!!

acum 20 ore

Povestea lor te va impresiona. S-ar putea să lacrimezi, însă nu te îngrijora, merită din plin! Îți vei da seama că lucrurile pe care ți le dorești le vei obține doar atunci când vei da totul, fără să ceri nimic în schimb...

INEDIT

Video halucinant! Își filma soția la duș, când a observat ceva ciudat. A încremenit de frică!

acum 20 ore

Un bărbat a înlemnit de frică atunci când în baia sa a remarcat o siluetă ciudată.

INEDIT

Știi de ce Postul Mare are 40 de zile? Numărul apare de peste o sută de ori în Biblie, în momente cheie: IIsus, Potopul, Moise, David

acum 20 ore

Postul cel Mare sau Păresimile vine din latinescul ”Quadragesima!, adică 40 de zile, și reprezintă, la creștini, perioada de pocăință premergătoare Paștilor. Numprul n-a fost ales întâmplător, apărând de peste 100 de ori în Biblie, în momente importante: șederea lui Iisusîn deșert, Potopul, drumul lui Moise, domnia lui David...

INEDIT

Hai că așa-i: O poţi recunoaşte dintr-un milion! Care este cea mai nesuferită zodie

acum 22 ore

Zodia unui om poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea sa, dar şi despre felul de a fi. Chiar dacă sunt şi persoane care nu cred în horoscop, astrologii ne avertizează că există o legătură foarte strânsă între perioada în care s-a născut un om şi felul în care se comportă în societate, scrie antenastars.ro.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

BASM ADEVĂRAT! Albă ca Zăpada a existat! A trăit la 1750, în Germania. Piticii erau copii-mineri, căutători de aur în Bieber!

Faimoasa poveste a Fraților Grimm, ”Albă ca Zăpada” se trage dintr-o istorie reală. Maria Sophia von Erthal este prințesa alungată de mama vitregă, după o ”discuție” cu o oglindă...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!

Euforia.TVVezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

Miercuri,
20:30

Joi,
20:30

Sâmbătă,
20:00