Antena Căutare

Misao Okawa, cea mai bătrână persoană din lume, a murit la 117 ani

Misao Okawa, japoneza care deţinea titlul de cea mai bătrână persoană din lume, a murit miercuri, la mai puţin de o lună după ce sărbătorise împlinirea vârstei de 117 ani.

Misao Okawa, japoneza care deţinea titlul de cea mai bătrână persoană din lume, a murit miercuri, la mai puţin de o lună după ce sărbătorise împlinirea vârstei de 117 ani.

Născută pe 5 martie 1898 şi provenind dintr-o familie de comercianţi de chimonouri din oraşul Osaka, Misao Okawa devenise în mod oficial cea mai bătrână femeie din lume la vârsta de 114 ani, în februarie 2013.

Luna trecută, cu ocazia împlinirii a 117 primăveri, doamna Okawa a participat la o ședință foto îmbrăcată într-un kimono roz încântător, cu o floare de aceeași culoare în păr.

Misao Okawa a avut trei copii, patru nepoţi şi 10 strănepoţi. Ea a pozat alături de întreaga familie, în rândul căreia s-a remarcat fiul ei cel mare, ajuns la vârsta de 92 de ani, dar şi un strănepot în vârstă de doi ani. Venerabila doamnă a părut atunci că este într-o stare bună, în ciuda vârstei avansate.

CEA MAI BĂTRÂNĂ FEMEIE DIN LUME - ÎN PREZENT

După moartea lui Misao Okawa, Gertrude Weaver a devenit cea mai bătrână femeie din lume, având 116 ani. Doamna s-a născut în 1898, în statul Arkansas.

CEL MAI BĂTRÂN BĂRBAT DIN LUME

Cel mai bătrân bărbat din lume este tot un japonez, Sakari Momoi, în vârstă de 112 ani. Născut pe 5 februarie 1903, el a obţinut acest titlu oficial în vara anului trecut.

ATRACȚIE versus COMPATIBILITATE: Ești femeia perfectă pentru zodia lui?... În ziua nunții, îmbrăcată în rochie de mireasă, îi face bunicii bolnave cea mai frumoasă surpriză: Un CLIP de MILIOANE d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x