Antena Căutare

Misterul mormantului lui Freddie Mercury a fost dezlegat!

La 21 de ani de la moartea lui Freddie Mercury, cativa fani se pare ca au gasit adevaratul mormant al artistului. Este vorba de locul in care a fost depusa cenusa cantaretului. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, descoperirea ar fi fost facuta intr-un cimitir din vestul Londrei.

Timp de 21 de ani, locul in care a fost depozitata cenusa lui Freddie Mercury a fost un adevarat mister. Cei care au vrut sa ii aduca un omagiu au fost total dezorientati. Au existat mai multe variante: unii spuneau ca cenusa artistului ar fi fost aruncata deasupra insulei Zanzibar, locul unde s-a nascut. Altii au spus ca, de fapt, cenusa s-a aflat pentru o perioada buna la crematoriu.

Acum, cativa fani au facut o descoperire care ar putea rupe misterul. Se pare ca acestia au gasit in cimitirul Kensal Green, din vestul Londrei, o placa funerara dedicata lui Farrokh Bulsara, numele real al lui Freddie Mercury. Detaliu esential este ce scrie pe placa: "In memoria mult iubitului Farrokh Bulsara. Intotdeauna voi fi aproape de tine cu toata dragostea mea."

Mesajul inscriptionat este semnat cu initiala M. Se crede ca ar fi vorba de Mary Austin, fosta iubita a artistului, cea despre care Freddie a spus mereu ca i-a fost ca o sotie. Ei i-a fost dedicata si piesa "Love Of My Life".

Reprezentantii cimitirului spun ca placile de acest fel sunt ridicate de obicei in memoria celor a caror cenusa a fost imprastiata in locul special amenajat din Kensal Green. Pana acum oficialii nu au vrut sa comenteze in niciun fel subiectul.

Freddie Mercury a murit pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani, fiind diagnosticat cu SIDA.

Ceremonia de incinerare a artistului a avut loc pe 27 noiembrie, la crematoriul Kensal Green, in prezenta a 35 de apropiati, printre care ceilalti membri ai trupei si Elton John. Mary Austin a fost singura persoana care a stiut unde se afla urna cu cenusa a artistului.

Abia merge in picioare, insa face snowboarding! O fetita de doi ani din SUA a devenit vedeta pe internet... Tara mea de glorii, tara mea de dor: Casa in care s-a nascut EMINESCU, din Botosani, adaposteste pacanele si haine la ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x