Antena Căutare

Mortul care nu era mort! Ambulanța, chemată să salveze o sperietoare de ciori. O femeie din județul Botoșani a crezut că "pacientul" este o ființă umană

O femeie din judeţul Botoşani a sunat îngrozită la ambulanţă. A crezut că un bărbat zace în curtea ei, în faţa porţii, pentru că silueta nici nu spunea nimic şi nici nu mişca.

O femeie din judeţul Botoşani a sunat îngrozită la ambulanţă. A crezut că un bărbat zace în curtea ei, în faţa porţii, pentru că silueta nici nu spunea nimic şi nici nu mişca.

A fost însă departe de adevăr, iar doctorii au fost puşi pe drumuri degeaba. Căzută în zăpadă, cu faţa în jos, îmbrăcată şi cu cizme în picioare, silueta te poate induce, la prima vedere, în eroare. Asta i s-a întâmplat şi femeii, care a sunat la 112 pentru că a crezut că este un bărbat care are nevoie de ajutor.

A solicitat ambulanţa pentru că i se pare că ar fi ceva la poartă. A fost invitată de operatorul de urgenţă să meargă să verifice, să vadă dacă este o persoană, să vadă dacă are nevoie de îngrijiri medicale şi dacă solicită ajutorul ambulanţei. A refuzat lucrul acesta.

Mai slabă de înger, femeia de 60 ani n-a vrut să se apropie de silueta din zăpadă pentru că i-a fost teamă, aşa că a aşteptat echipajul medical. La faţa locului însă.

Nu s-a dovedit a fi o persoană. Ci erau nişte resturi de paie, persoanei respective i se păreau c-ar fi o fiinţă umană. Era o păpuşă din paie, mai precis, o sperietoare de ciori. Oricum, medicii au mai fost puşi pe drumuri degeaba şi altădată.

Semnele clare că eşti BLESTEMAT! Soluţiile care te ajută să scapi de blesteme. Dumnezeule, se transmit peste generaţii!... Fenomen bizar pe cerul capitalei! Un OZN a fost filmat chiat în timpul zilei! Martorii au rămas stupefiați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x