Antena Căutare

Muncitorii au găsit sub pământ un sicriu vechi de 145 de ani! Au vrut să afle ce e înăuntru, dar au rămas fără cuvinte!

O femeie din Statele Unite începuse să își renoveze casa atunci când a făcut o descoperire cu adevărat bizară. Echipa de muncitori a săpat și a dat peste un obiect neașteptat, ce a născut numeroase semne de întrebare.

Muncitorii au găsit sub pământ un sicriu vechi de 145 de ani! Au vrut să afle ce e înăuntru, dar au rămas fără cuvinte! Galerie
Descoperirea este incredibilă

O femeie din Statele Unite începuse să își renoveze casa atunci când a făcut o descoperire cu adevărat bizară. Echipa de muncitori a săpat și a dat peste un obiect neașteptat, ce a născut numeroase semne de întrebare.

Este povestea Erikăi Karner din San Francisco. Femeia a angajat o echipă de specialiști pentru a-i amenaja grădina.

Cele trei zodii care vor avea succes total în 2016! Tu te numeri printre norocoși?

Totuși, săpăturile au scos la iveală o cutie de bronz. Abia după ce au privit mai atent au văzut că este vorba despre un sicriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După 145 de ani a ieșit la lumină trupul unei fetițe, care ținea un trandafir în mână. Specialiștii au spus că este vorba despre o copilă îmbrăcată într-o rochie lungă și albă, cu flori de lavandă în păr.

Cine este în sicriu?

Nu se cunoaște exact identitatea fetiței, dar proprietara grădinii a decis să o numească „Miranda”.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea. Se pare că sicriul se afla în cimitirul Odd Fellows, ce a fost închis în 1890.

Reamenajarea locului a dus la mutarea a peste 180.000 de morminte. Totuși, se pare că această fetiță a fost lăsată în locul inițial.

Un bărbat a găsit această pisicuță speriată sub o mașină și a dus-o acasă. Reacția soției este de milioane... Titanic. "Aisberg, moarte la orizont!” Nu ucidea 1.512 oameni dacă avea un binoclu. I-au pus unul la mormânt, după ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x