Antena Căutare

Nadia Comăneci, criză de râs, din cauza lui Arnold Schwarzenegger! Cum a făcut-o să râdă în hohote - Video

Nadia Comăneci a publicat pe internet un videoclip în care apare alături de actorul Arnold Schwarzenegger, care a făcut un comentariu ce a determinat-o să râdă cu poftă.

Nadia Comăneci a publicat pe internet un videoclip în care apare alături de actorul Arnold Schwarzenegger, care a făcut un comentariu ce a determinat-o să râdă cu poftă.

Cvintupla campioana olimpică a României la Jocurile Olimpice l-a întâlnit pe Arnold Schwarzenegger într-o sală de sport, în timp ce fostul culturist lucra la aparatele de forţă.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a menționat că această întâlnire este modul ideal de a aniversa 43 de ani de la primul 10, obţinut la Montreal.

„Asta este relația noastră. Eu fac toată treava și ea primește laudele. Eu lucrez atât, atât de mult la aparatele de fitness. Lucrez și lucrez și devin din ce în ce mai bătrân, în timp ce ea devine din ce în ce mai tânără. Asta este problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit”, spune Arnold Schwarzenegger, cu umor, în clip.

Comentariul lui Arnold Schwarzenegger a făcut-o pe Nadia Comăneci să râdă, iar la finalul clipului, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu prietenie, spunând că le-a făcut plăcere întâlnirea.

La 18 iulie 1976, Nadia Comăneci obţinea primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia Comăneci a câştigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, o medalie de argint, la echipe, şi una de bronz, la sol.

Ruinele unui oraș antic au fost descoperite în Alexandria... „Vrei să te omor eu?”. Scene șocante într-un spital din Mehedinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x