Antena Căutare

Nepotul nu reușea să se angajeze, așa că bunica a bătut la ușa unui vecin și lucrurile s-au rezolvat! Ce „magie” a făcut bătrâna

 Ca orice tânăr de 23 de ani aflat la început de carieră, Harry s-a confruntat cu dificultăți atunci când a avut să se angajeze la o firmă de IT din Londra.

Ca orice tânăr de 23 de ani aflat la început de carieră, Harry s-a confruntat cu dificultăți atunci când a avut să se angajeze la o firmă de IT din Londra.

Chiar dacă și-a încercat norocul, tânărul nu a reușit să se angajeze nicăieri. A fost momentul în care bunica sa de 78 de ani l-a pus să-i dea o listă cu lucrurile pe care el știe să le facă în IT.

Amuzat, băiatul a acceptat să-i facă pe plac bătrânei și aceasta a scris totul pe o bucată de hârtie.

A doua zi, bătrâna s-a dus la ușa vecinului său și a început să-i povestească despre nepotul său. Vecinul? CEO al unei firme de IT din Londra!

Pe scurt, băiatul a primit vestea că bunica a făcut o treabă excelentă și el a primit jobul.

Un bărbat și-a cumpărat un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce se află într-unul dintre sertare!

Harry Sassoon a postat apoi un mesaj pe internet prin care a povestit întâmplarea și i-a mulțumit bunicii:

„Mulțumesc bătrânei mele, cel mai bun și mai frumos agent de recrutare din lume!”

Un bărbat și-a cumpărat un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce se află într-unul dintre sert... Cum repari farfuria sau cana preferată, fără lipici! Ai nevoie doar de un ingredient din frigider!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x