Antena Căutare

Nici hoții nu mai sunt ce au fost! Doi tineri din Neamț au vrut să fure o cameră de supraveghere după ce au trecut chiar prin fața ei

În topul celor mai neinspirați hoți sunt și doi tineri din Piatra-Neamţ. Ei au vrut să fure o cameră de supraveghere, însă au dat greș. Au trecut prin faţa ei, înainte de a pune mâna pe ea!

În topul celor mai neinspirați hoți sunt și doi tineri din Piatra-Neamţ. Ei au vrut să fure o cameră de supraveghere, însă au dat greș. Au trecut prin faţa ei, înainte de a pune mâna pe ea!

Aşa că prinderea infractorilor a fost o misiune uşoară pentru poliţişti, care au ştiut, astfel, pe cine să caute. Oamenii legii îi aveau deja în vizor pe cei doi hoţi, pentru că, în urmă cu câteva seri, tot ei ar fi intrat prin efracţie într-un apartament.

Şi atunci, tinerii au trecut prin faţa mai multor camere de supraveghere de la diferite firme, iar imaginile au ajutat la identificarea lor. Cei doi au fost reţinuţi ieri, iar azi vor fi duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

HOROSCOPUL pentru 16 noiembrie: Berbecii au tendinţa de a se contrazice cu toată lumea. Taurii reușesc astăzi pe toate p... Leonardo da Vinci a spulberat tot!!! Pictura sa, SALVATOR MUNDI, a fost vândută cu 450.000.000 $, devenind cea mai scump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x