Antena Căutare

Nicolae CEAUȘESCU și legătura cu specialiștii în PARANORMAL! „Unii puteau chiar mișca obiecte cu mintea și manipulau oamenii prin HIPNOZĂ”

Nicolae Ceaușescu a decis în anul 1982 să pedepsească peste 250 de intelectuali români care au participat la ceea ce se numea Mișcarea Transcedentală. Care era de fapt teama dictatorului?

Nicolae Ceaușescu a decis în anul 1982 să pedepsească peste 250 de intelectuali români care au participat la ceea ce se numea Mișcarea Transcedentală. Care era de fapt teama dictatorului?

Deși inițial conducerea partidului era de acord cu această activitate, ulterior s-a dat ordin ca toți intelectualii să fie trimiși la munca de jos.
Se pare că acești intelectuali erau pasionași de un fenomen ce începuse să capete amploare peste tot în lume. În Rusia de exemplu, Institutul de Parapsihologie era cunoscut pentru studiile avansate în domeniul paranormalului. Aici, oamenii cu abilități speciale se antrenau până când deveneau capabili să ucidă doar prin telepatie.

Se spune că toți marii lideri ai lumii s-au folosit de astfel de specialiști în telepatie pentru a manipula masele și pentru a influența cursul istoriei.
Unii dintre acești specialiști în telepatie erau atât de avansați încât influențau aparaturile din jur cu puterea minții, schimbau temperatura lucrurilor din jur sau prevesteau starea vremii. Alții puteau induce starea de hipnoză asupra victimei sau induceau starea de transă pentru a le controla comportamentul.

Mulți spun că Nicolae Ceaușescu începuse să audă despre aceste abilități și i-a fost teamă ca nu cumva intelectualii români să abuzeze de ele. Astfel a decis trimiterea lor la munca de jos.

VIDEO GENIAL: Cum să tai o sfoară fără cuțit! Filmuleţul a adunat peste UN MILION de vizualizări într-un timp record... Arsenie Boca face MINUNI chiar și după moarte! „Îi simțeam prezența, ca și când ne asculta rugăciunile. Pe mine m-a VIND...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x