Antena Căutare

Nori pe cer, dar gologani în buzunar! Horoscopul banilor pentru octombrie 2016

În luna octombrie, Taurii și Peștii sunt cele mai favorizate zodii din punct de vedere financiar. Iată ce previziuni au astrele pentru cea de-a doua lună a toamnei.

În luna octombrie, Taurii și Peștii sunt cele mai favorizate zodii din punct de vedere financiar. Iată ce previziuni au astrele pentru cea de-a doua lună a toamnei.

Berbec

Deși în luna septembrie nu mai sperai să ieși la liman, în octombrie ai toate șansele să ajungi cu datoriile la zi, ba chiar să pui și ceva bani deoparte. Asta nu înseamnă că vor pica din cer, ci doar că se vor ivi noi oportunități, care te vor ajuta să îți rotunjești veniturile.

Taur

Pentru Tauri, această lună este cea mai prosperă din tot anul. Ai mare grijă cum investești economiile și cum drămuiești cheltuielile, căci este posibil ca perioada următoare să nu fie atât de strălucitoare precum luna octombrie. Acum este momentul să îți iei un concediu binemeritat.

Gemeni

Ai grijă la cheltuielile neprevăzute. Deși la o primă vedere poate părea că faci față, este posibil ca la mijlocul lunii să rămâi fără lichidități. Dacă ai ceva bani puși deoparte, este de bine. În caz contrar, nu fi mână prea largă.

Rac

Prietenii și familia sunt pregătiți să te ajute financiar. Deja știu, din lunile precedente că nu faci față cheltuielilor. Totuși, există mari șanse ca în octombrie soarele să răsară și pe strada ta. Era și timpul. Nu este vorba de sume mari de bani, ci de strictul necesar pentru a depăși impasul.

Leu

Felicitări. Primești o sumă de bani neașteptată, din partea unor rude sau prieteni de care nu ai mai auzit de mult. Este bine să îi reinvestești și să aștepți să scoți profit pentru a-l cheltui.

Fecioară

Deși nu excelezi la capitol antreprenoriat, nu este exclus să ți se ofere o oportunitate de afacere de nerefuzat. Ai încredere în instinctele tale. Dacă ceva îți pare prea frumos ca să fie adevărat, probabil așa și este. Dacă nu, multă baftă! Ai toate șansele să îți meargă bine.

Balanță

Este indicat să faci ce știi tu mai bine, iar asta te va ajuta să îți menții veniturile constant. În plus, se vor ivi câteva oportunități de colaborare pe care este bine să nu le refuzi. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o mână de ajutor, prietenii sunt pregătiți să te susțină.

Scorpion

Luna octombrie nu este cea mai oportună pentru a economisi. Este drept că vei primi ceva bănuți în plus. Fie ți se va achita o datorie mai veche, fie vei câștiga un mic premiu, dar asta nu înseamnă că sunt suficienți pentru a pune deoparte pentru zile negre.

Săgetător

În prima parte a lunii octombrie, este posibil să înregistrezi niște venituri suplimentare în bugetul familie. Dar nu neapărat tu ești sursa. Poate iubitul încheie un parteneriat avantajos sau familia decide să îți ofere un ajutor bănesc nerambursabil.

Capricorn

Ce bine este să ai rude plecate în afară! Acum este momentul să te bazezi pe sprijinul lor promis de mult. Dacă vrei să faci o investiție majoră (cum ar fi achiziția unui autovehicul), familia te va susține necondiționat. În rest, veniturile tale continuă să scadă, dar nu pentru mult timp.

Vărsător

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Vărsător vor putea să planifice o vacanță. Doar nu degeaba au economisit tot anul. Cât privește restul părții financiare, nu vei înregistra nici venituri suplimentare, dar nici cheltuieli în plus.

Pești

Pentru Pești, luna octombrie se anunță a fi excelentă, când vine vorba de încasat venituri considerabile. Deși ai și cheltuieli foarte mari, bugetul de luna aceasta îți va permite să plătești toate datoriile vechi și chiar să pui ceva bani deoparte. Însă nimic nu vine fără foarte multă muncă din partea ta, scrie clickpentrufemei.ro.

Tu ştii cum se mănâncă, de fapt, un hamburger? Sau cum se leagă corect şireturile? Iată 15 lucruri pe care le-ai făcut g... Un tip a scos o bilă și-a început să se joace cu ea! În scurt timp, tot metroul a fost hipnotizat! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x