Antena Căutare

Noroc chior sau semn divin? Un bărbat iese din maşină, cu o secundă înainte ca aceasta să fie spulberată - VIDEO

Te uiți și nu îți vine să crezi. Te mai uiți o dată și ai impresia că în fața ochilor tăi să înfăptuiește o minune. Și nu îndrăznim să te contrazicem.

Te uiți și nu îți vine să crezi. Te mai uiți o dată și ai impresia că în fața ochilor tăi să înfăptuiește o minune. Și nu îndrăznim să te contrazicem.

Într-o înregistrare video, viralizată pe internet, arată momentul în care un bărbat iese dintr-o maşină, cu mai puţin de o secundă înainte ca aceasta să fie lovită puternic de un camion.

Bărbatul nici nu ştie dacă trebuie să râdă sau să plângă. O asemenea întâmplare l-ar tulbura până și pe cel mai purternic om, cu o stăpânire de sine impresionantă.

Și asta nu este tot. Momentul a fost cu atât mai puternic, cu cât în mașină, în momentul impactului, se afla și tatăl său, care nu a apucat să mai aibă nicio reacție. Din fericire şi el a scăpat cu viaţă.

Accidentul s-a petrecut în Turcia, în oraşul Erdemli, iar clipul a fost surprins de camera de securitate de la exteriorul unui magazin de mobilă.

Oare a moștenit frumusețea mamei? Cum arată unica fiică a actriţei Elizabeth Taylor. Ochii violeți, dați mai departe... Cele mai simple și folositoare combinații de taste. Îți vor ușura munca mai mult decât ai fi crezut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x