Antena Căutare

Nostradamus şi dezvăluirile sale pentru trei dintre cele 12 zodii. Află ce a prezis despre tine!

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. 

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Cel mai renumit cercetător al operei și vieții sale este românul Vlaicu Ionescu.

Prezicătorul a scris şi despre trei din cele 12 zodii:

SCORPION: Viaţa ta nu a fost nici pe departe una atât de bună, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbări, momentul în care vei pune capăt supărării sau stresului acumulat în ultima perioadă, vei culege foarte multe câştiguri din urmă a ceea ce ai lucrat şi vei avea o mână plină cu noroc.

LEU: Tot răul spre bine, multe din persoanele care ţi-au făcut rău vor plăti pentru asta, iar tu vei reuşi să urci fix acolo unde îţi este locul. îţi va ieşi în cale un noroc extrem de mare care cu siguranţă te va bucura foarte mult.

CAPRICORN: Spune adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă, va urma o perioadă în care mai mult vei sta liniştit şi la locul tău. Vei face bani mai mult stând degeaba şi vei economisi extrem de multe resurse.

De ce nu-şi găsesc ZODIILE sufletul-pereche?! Racii sunt prea singuratici, iar Taurii nu se grăbesc deloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x