Antena Căutare

NOU versus UZAT! Cum arată diverse obiecte după ce le folosim ani de zile. O GALERIE FOTO la care vei da refresh!

Este binecunoscut faptul că trecerea timpului își lasă urme pe tot ce ne înconjoară. Dar mulți nu conștientizează cel mai probabil cât se pot schimba obiectele din lumea noastră  zi de zi.

Este binecunoscut faptul că trecerea timpului își lasă urme pe tot ce ne înconjoară. Dar mulți nu conștientizează cel mai probabil cât se pot schimba obiectele din lumea noastră zi de zi.

Astfel, lamele de cuțit se subțiază, scările se erodează, monedele își schimbă culoarea, butoanele de „Play” de pe electrocasnice își pierd culoarea inițială, spațiile rezervate clienților la ghișee pot fi recunoscute după „rosături”.

Până și verigheta purtată ani de zile pe inelar lasă o urmă vizibilă. Exemplul cel mai inedit este al unui șofer de tir care și-a expus doar o parte a feței la soare.

Partea stânga a fetei este mult mai "îmbătrânita", plină de riduri. Cea dreapta arată "normal", pentru un om în vârstă de 69 de ani. Fără să-şi dea seama, bărbatul a făcut, la propriu, pe propria piele, un experiment, aproape trei decenii.

Urmările sunt evidente: dermatohelioza puternică, tegument palid, uscat. Puterea razelor ultraviolete şi-a spus cuvântul, mai ales că omul a recunoscut că nu s-a protejat în niciun fel.


"E clar că soarele nu mai este prietenos dacă expunerea e prea mare", spune Jennifer Gordon, medic dermatolog la Universitatea din Northwester, Chicago.

Trebuie să avem grijă tot timpul, nu numai când mergem la plajă sau la piscină. Când soarele arde, ochelarii, crema protectoare şi mânecă lungă sunt cele mai bune prietene ale noastre. Unele părţi ale fetei, cum ar fi obrajii, sunt, practic, expuse tot timpul anului radiaţiilor de tot felul", atenţionează Jennifer Gordon.

Și voi ați fost uimiți de această galerie foto?

Sursă: www.cleverly.me

GALERIE FOTO! Pare un copil normal, însă un anumite aspect o diferenţiază şi a transformat-o într-o mică celebritate!... Paulette a pus mâna pe târnăcop și s-a dus în deșert! Peste 25 de ani a apărut cel mai frumos palat din lume! Cum arată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x