Antena Căutare

Noua colecţie Gucci pare desprinsă dintr-un film horror! Cum au apărut modelele pe scenă! (VIDEO)

Gasa de modă Gucci deschis Săptămâna Modei de la Milano şi este parcă desprinsă din filmele de groază!

Gasa de modă Gucci deschis Săptămâna Modei de la Milano şi este parcă desprinsă din filmele de groază!

Podiumul a fost transformat într-o sală de operaţii, iar invitaţii au devenit martorii unui spectacol neobişnuit, cu siguranţă-extravagant şi considerat de mulţi chiar macabru!

Modelele Gucci au defilat cu o copie din cauciuc a propriului cap.

Alessandro Michele a adus în faţa publicului un spectacol bizar care a ajuns imediat unul controversat. Desigernul italian al casei de modă Gucci a transformat podiumul într-o sală de operaţii. Scena a fost deocrată cu echipamente medicale de ultimă generaţie, iar prezentarea i-a şocat pe spectatori.

Îmbrăcate în ţinute inspirate din moda renascentistă şi cea victoriană, modelele au defilat cu. o replică extrem de realistă a propriului cap.

Ce mesaj vrea să transmită stranie colecție Gucci?

Potrivit revistei Vogue, capul manechinelor Gucci semnifică povara cu care se confruntă oamenii în viaţa de zi cu zi. Dar surprize au fost mai multe. Unul dintre modele a defilat în braţe cu o replică perfectă a unui pui de dragon, inspirat din faimoasa serie „Urzeala Tronurilor”. Nici cameleonii sau şerpii nu au lipisit din bizara prezentare.

O altă apariţie controversată a fost cea a manechinului care avea în frunte un al treilea ochi. Alte modele s-au remarcat prin machiaj.

În ceea ce priveşte vestimentaţia, Alessandro Michele a mizat pe http://a1.ro/articole-despre/moda/excentrice, accesorizate cu cagule colorate.

11 ani, câinele a păzit mormântul stăpânului. L-a întâlnit, în sfârșit, după moarte! ”Capitanul” s-a stins tot la post... ACEASTĂ FATĂ este moartă de 500 de ani! Cercetătorii au descoperit un detaliu şocant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x