Antena Căutare

Noua modă de cadourile pentru 8 Martie: trandafirul criogenat! Cât vă costă, domnilor, să vă surprindeți partenera cu un dar nemuritor

Dacă primăvara a venit cu zăpadă şi ger, cadourile pentru doamne au fost şi ele adaptate la vreme.

Dacă primăvara a venit cu zăpadă şi ger, cadourile pentru doamne au fost şi ele adaptate la vreme.

Noua modă pentru acest început de martie este trandafirul criogenat. Mai exact, florarea este conservată printr-o metodă specială de îngheţare rapidă şi poate fi păstrată de cel care o primeşte multă vreme. Este un cadou de lux, spun florarii, care vând astfel de bijuterii florale cu cel putin 250 de lei bucata. Chiar şi aşa, clienţi sunt cu sutele.

Timpul pare că a stat în loc pentru acest trandafir care atrage privirile de sub o cupolă de sticlă. Este un exemplar criogenat.

Ideea a fost inspirată de "Frumoasa şi bestia"

Dorită de toata lumea, nemurirea este posibila momentan doar pentru flori. Acest trandafir catifelat si viu colorat isi va pastra prospetimea pana la 25 de ani. Si nu are nevoie nici macar de apa. In fapt, ea l-ar distruge. La fel razele soarelui si atingerile ferme. Trandafirul criogenat este mult mai sensibil decat cel obisnuit.

Moda trandafirului aşezat sub o cupolă de sticlă a fost preluată din pelicula "Frumoasa şi bestia", acolo unde prinţul trebuia să înveţe să iubească înainte să cadă şi ultima petală.

În florăriile de lux, preţul unui trandafir criogenat porneşte de la 250 de lei. Un buchet de mireasă cu trandafiri criogenaţi ajunge să coste şi două mii de lei.

Ca să reziste un sfert de secol, trandafirul trebuie ţinut departe de praf şi umezeală.

OSCAR 2018. La 86 de ani, actrița Rita Moreno a purtat la ceremonia Premiilor Oscar aceeași rochie în care a strălucit ... 8 MARTIE: ce mărțișor oferim în funcție de zodie! Racii, firi sensibile, se mulțumesc cu orice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x