Antena Căutare

Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Povestea este extrem de EMOȚIONANTĂ și a devenit VIRALĂ

Fu Xuewei, o antreprenoare din China, în vârstă de 25 de ani, a publicat pe internet o serie de fotografii cu ea, îmbrăcată în rochia de mireasă, la brațul unui domn. Doar că bărbatul nu este viitorul ei soț, așa cum te-ai aștepta, ci... bunicul. Da, ai auzit bine! Fotografiile de nuntă au devenit virale, iar povestea din spatele lor i-a impresionat până la lacrimi pe internauți.

Fu Xuewei, o antreprenoare din China, în vârstă de 25 de ani, a publicat pe internet o serie de fotografii cu ea, îmbrăcată în rochia de mireasă, la brațul unui domn. Doar că bărbatul nu este viitorul ei soț, așa cum te-ai aștepta, ci... bunicul. Da, ai auzit bine! Fotografiile de nuntă au devenit virale, iar povestea din spatele lor i-a impresionat până la lacrimi pe internauți.

Bunicul în vârstă de 87 de ani, grav bolnav, a avut parte de surpriza vieții lui. Fu Xuewei nu are un iubit, dar și-a dorit foarte mult ca bătrânul, care ar putea muri oricând, să o vadă mireasă. De aici și ideea incredibilă a tinerei. Fata a îmbrăcat rochia de mireasă și l-a invitat pe bunicul ei să fie protagoniștii unei ședințe foto de nuntă.

Mințindu-l că vor merge la spital pentru un control de rutină, chinezoaica a aranjat totul în mare secret. Cu 3.000 de yeni (475 de dolari) a angajat un fotograf profesionist și a închiriat rochia de mireasă și costumul bătrânului. Imaginile au fost distribuite pe pagina ei de socializare, iar în scurt timp au devenit virale.

Cu adevărat impresionantă este povestea care a dat naștere acestei idei. Fu Xuewei a fost crescută de la 10 ani de bunicii ei, după ce părinții au divorțat. Cu timpul, a devenit foarte atașată de aceștia. Ba mai mult, și-a tatuat chipul bunicului ei pe braț, pentru a-l arăta copiilor ei. În septembrie 2017, bătrânul s-a îmbolnăvit foarte grav, iar medicii i-au spus că ar putea muri din clipă în clipă.

Imagini INCRDIBILE. Își înșela liniștită soțul, când pe ușă a intrat cineva. Nu, nu era bărbatul păcălit! Femeia și aman... VIDEO / Un copil de cinci ani își lovește mama în cap și o trage de păr, în timp ce o altă rudă filmează. Băiatul urlă c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x