Antena Căutare

Nu citi ASTA! Semne prevestitoare că vei MURI în curând!

Te-ai întrebat vreodată când o să mori? Puțini sunt cei care știu că există numeroase semne prevestitoare la care puțini se gândesc cu adevărat.

Te-ai întrebat vreodată când o să mori? Puțini sunt cei care știu că există numeroase semne prevestitoare la care puțini se gândesc cu adevărat.

Primul și poate cel mai important este pierderea poftei de mâncare. Dacă un om este bolnav și refuză sistematic să consume alimente sau lichide, atunci este un semn rău. De obicei, lipsa poftei de mâncare vine însoțită de o oboseală inexplicabilă, slăbiciune fizică, somn prelungit sau amnezie.

Deși are momente de confuzie, bolnavul poate spune lucruri aparent stranii despre faptul că simte diferite prezențe în jur.

Specialiștii din domeniu vorbesc despre așa-zisele vise prevestitoare. Unii oameni au relatat că s-au întâlnit în vis cu diferite rude decedate, alții au povestit cu puțin timp înainte de a muri că au visat cum pășesc printr-un tunel la capătul căruia se află o lumină puternică.

Cuvintele sunt de prisos! Reacția unei bunicuțe care vede marea pentru prima dată, la 100 de ani... ALUNIȚELE îți arată harta vieții! Tu ce destin ai?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x