Antena Căutare

Nu, nu e glumă! Acesta este SATUL cu 600 de femei, unde bărbaţii calcă doar... la cererea doamnelor

O femeie acuzată de adulter a înfiinţat un paradis de care se bucură doar reprezentantele sexului frumos! 600 de femei locuiesc într-un sat unde nu calcă picior de bărbat. Sau calcă doar atunci când femeile îşi doresc o noapte nebună, după care se îmbracă şi pleacă, pentru că nu au voie să stea!

O femeie acuzată de adulter a înfiinţat un paradis de care se bucură doar reprezentantele sexului frumos! 600 de femei locuiesc într-un sat unde nu calcă picior de bărbat.

Sau calcă doar atunci când femeile îşi doresc o noapte nebună, după care se îmbracă şi pleacă, pentru că nu au voie să stea.

Un ţinut doar al femeilor! Este vorba despre un sat din Brazilia unde trăiesc, în pace deplină, doar.femei. Chiar şi aşa, domniţele sunt înnebunite după sărutări pătimaşe şi braţe primitoare de mascul care să le facă zilele mai frumoase. Şi au parte de asemenea tratament! Bărbaţii le pot călca pragul, dar n-au voie să poposească peste noapte în sat. Aceasta este regula de aur a comunităţii: niciun bărbat n-are voie să să stabilească aici.

Multe dintre ele sun măritate, dar soţii lor lucrează la sute de kilometri distanţă. Şi dacă nasc băieţi, nu-i ţin lângă ele. Îi trimit cu bunicile în alte sate din apropiere sau la oraş.

"Este greu pentru noi, fără bărbaţi. Unele se căsătoresc, dar soţii lor nu vin să stea la noi pentru că aici nu ai voie cu alcool, nu asculţi muzică şi nu foloseşti nici o măsură de contracepţie. Aici femeile îi folosesc pe bărbaţi doar pentru perpetuarea speciei. Nu avem nevoie să stea cu noi şi să ne dicteze ce să facem", mărturisește NELMA FERNANDES, de 23 de ani, locuitoare a satului brazilian, citată de Mirror.

Mai rar aşa ceva! 600 de femei care se gospodăresc singure, muncesc la câmp şi au grijă de animale! Duc o viaţă liniştită şi, culmea, reuşesc să nu se certe, deşi sunt atâtea femei la un loc. Ce mai, e raiul pe pământ pentru bărbaţii care nu vor să fie legaţi părin căsătorie.

Copilul tău îl adoră, iar tu îl vei iubi după ce îi vei afla povestea. Cine este, de fapt, celebrul personaj HELLO KITTY... Vrei să-i dai papucii și nu știi cum? Consultă GHIDUL nostru în 10 PAȘI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x