Antena Căutare

Nume românești de fete, care sunt predestinate succesului

Te-ai întrebat vreodată ce semnificație are numele tău? Ei bine, dar, poate fi interpretat și are o serie de caracteristici care ar putea să te surprindă. Da, da, parcă și tu ești așa!

Te-ai întrebat vreodată ce semnificație are numele tău? Ei bine, dar, poate fi interpretat și are o serie de caracteristici care ar putea să te surprindă. Da, da, parcă și tu ești așa!

Kudika.ro a făcut o lista cu câteva dintre numele feminine care au o predispoziție aparte a succesului în viață.

Alexandra – provine din limba greaca si inseamna "a proteja, a apara". Cele care poarta acest nume sunt femei puternice, care stiu intotdeauna ce vor si fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a obtine acest lucru.

Sunt femei frumoase, inteligente si intelegatoare, care reusesc sa se faca placute atunci cand socializeaza.

Ana – provine din limba ebraica si inseamna "a binevoi". Femeie rabdatoare si perfectionista este mereu atenta la detalii si nu scapa nimic din vedere.

Cei care interactioneaza cu ea sunt atrasi de entuziasmul de care da dovada. Iubitul ei este unul dintre cei mai norocosi barbati, deoarece femeia cu acest nume este foarte pasionala.

Andreea - originar din limba greaca si semnifica "curaj". Ai un al saselea simt foarte bine dezvoltat ceea ce te face sa te bazezi mai mereu pe intuitie si sa reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

Timida de fel, dai impresia ca nu esti foarte interesata de discutii, insa reusesti sa uimesti de fiecare data prin farmecul si detasarea ta.

Carmen- in limba ebraica inseamna "gradina". Esti o fire pragmatica si sensibila reusind sa imbini sensibilitatea cu rationalitatea de cele mai multe ori.

Avand o personalitate puternica, ai capacitatea de a stabili scopuri dintre cele mai dificile reusind intotdeauna sa le indeplinesti.

Cristina- provine din limba latina unde semnifica "urmasul lui Iisus". O persoana pacifista si incapatanata de cele mai multe ori.

Se poate spune ca esti iubita ideala si o gospodina desavarsita. Inteligenta ta ascutita ii cucereste pe cei din jur, iar zambetul tau este ca o gura de aer proaspat pentru cine il intalneste.

Elena – inseamna "raza de soare" in limba greaca. Te pricepi foarte bine la medierea conflictelor si asta datorita faptului ca nu iti plac certurile.

Comunici foarte usor cu cei din jur si reusesti intotdeauna sa ii intelegi. Nu iti plac foarte mult iesirile in oras, fiind o fire familista ce prefera sa isi petreaca serile romantice alaturi de iubitul ei chiar in intimitatea propriului camin.

Iulia – descendentul zeului Jupiter ne aduce un succes nebun.

Esti o fire visatoare, dar foarte pragmatica in acelasi timp. Iti place sa te gandesti la lucruri frumoase si sa visezi la o viata ca in povesti, insa stii sa te opresti atunci cand este cazul si sa revii cu picioarele pe pamant. Esti mereu indragostita si ai o capacitate extraordinara de a iubi.

Citește și: Top 10 cele mai frecvente vise si interpretarea lor

Cea mai scumpă apă din România și din lume. O sticlă, cât un apartament în București... „Cea mai urâtă femeie din istorie” a avut 20 de cereri în căsătorie, dar a iubit un singur bărbat. Povestea tragică a Iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x